Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkusenost novy sharan,caddy maxi?

o Navštíveno 5181x o
o 02.04.2011, 23:21 | marty
ma nekdo info nebo zkusenost s novym sharanem nebo caddy maxi(dlouha verze) v nafte? asi se bude brzy porizovat nove auto a jakekoliv info by se hodilo!diky

o 03.04.2011, 02:24 | rcman
S VW Cadyy v prodlouženný verzi jsem měl možnost udělat jednu jízdu v týdnu. Motor tam byl tušim 1,6TDi. Jelo to celkem pěkně. Dělalo to na mě dojem VW Golf Plus. Kapku vyšší sezení. Jízdní vlastnosti a pohodlí jsem za tu chvilku moc neměl čas skoumat. Prostě VW. Na mě to od pětkovýho Golfu působí jako auto co má všechno tam kde to má bejt. Všechno sedí. Tlumení přes Pražský silnice je dobrý. Ale třeba oproti Octavii II je to takový tvrdší auto. Mě to třeba vyhovuje.
k motoru bych řekl že ta 1,6ka bude tak akorát. Ale jak to plně naložíš... Nebude to na žádný závodění...

Jedinný co bych řekl že je chyba na VW Caddy. Tak jako zadního cestujícího by mě štvalo že si nemůžu ani stáhnout okno,
Je pravda že to má klimu. Ale já dávám pořád rači přednost si pořádně vyvětrat než dejchat ňákou chemii...

K novýmu Sharanu můžu jenom říct že se mě líbí víc než předešlá generace. Měl jsem zatim jenom možnost si do něj sednout. A jak vpředu, tak vzadu to na mě působilo pohodlně... A všude bylo moře místa.
o 03.04.2011, 11:35 | Rudi
Já teda měl ještě starší Maxinu a nemůžu si na ní stěžovat. Měl sem v ní 2,0 TDI s šestikvaltem a jak na silnici, tak na dálnici super. Spotřebu sem měl mezi 7-8l s tím, že sem to opravdu nešetřil a tak dálnice běžně 150-160. Když sem s tím jel jednou podle předpisů( okresky do 110), tak mi to ukázalo krásnou spotřebu 6,0l. Jinak ten motor byl tahoun, mohl si jet naloženej nebo prázdnej a do leckterýho kopce na dálnici to prostě těch 150-160 udrželo.
U mě teda už začínali bejt znát tlumiče, takže občas se ozvala dost díra, nicméně dost lidí i říkalo, že Caddyna je taková skákavá, prostě je to dodávka a třeba Touran je oproti tomu neskutečně pohodlnej. Nicméně s tím sem nejel.
Tak či tak sem byl nakonec rád, že sem nešel jenom do slabší 1,9TDI 77kW bo mě by to nestačilo, ale pokud si klidnej řidič, tak ti bude stačit asi i ten slabší motor.
Jinak krom rozvodů, ty sem dělal hnedka po koupi 90tis. a následně za 20 000km se měnilo nějaký čidlo na klimě( cca 1500 i s prací), sem na tom nic nedělal. Měl sem jí až do nějakejch 140-150tis., čili musim říct opravdu super!
o 03.04.2011, 12:21 | brenky
mám služební Caddy Maxi (2008) motor 1.9 TDi....5ti místné. Auto spolehlivé, prostorné. Když se naloží zavazadlový prostor tak to nechce moc jet a v zatáčkách to lítá. Na nerovnostech se hodně houpe, ale za to můžou listy místo klasických pružin. V kufru běžně vozím 300kg+. Co se týče spotřeby tak okresky a město jsem se dostal na 6.1l/100km a na dálnici to žere 8,3l/100km (předpisová jízda). Když jsem naložený, případně ještě s vozíkem tak se v kopcích nebo př předjíždění hodně trápím a spotřeba jde přes 9l. Jak psal rcman, pohodlí v zadu je trochu horší, ale nikdo si zatím nestěžoval. Okna tam jdou otevřít...jsou "šoupací" do strany.

foto k příspěvku  od brenky

o 03.04.2011, 12:41 | rcman
brenky: Musim se v práci podívat co to máme za výrobek. Vypadá stejně jako to tvoje. Ale vzadu nemáme ty šoupací okna. Ale docela jsem se tomu divil. Když to vezmu že tam máme ještě tu nouzovou sedačku pro dva...

Myslim že jsem převážel přímo tohle auto [ Link ] .
o 03.04.2011, 15:48 | JR
Bracha ma novyho Sharana 2.0 tdi 140ps a perfektni auto. Snad jediny minus je nemoznost vyndani sedacek z auta jako u staryho.
o 03.04.2011, 19:29 | mike.vw
protože je jedním pohybem ruky složíš do podlahy a ani o nich nevíš...kdykoli je máš zase k dispozici
o 03.04.2011, 20:30 | JR
Je dost velkej rozdil mezi vyndat a slozit.

foto k příspěvku  od JR

o 04.04.2011, 10:13 | clown
JR .. a nemyslis, ze mi tvuj bratr trochu sere ?? :o)))
az na ten 2.0TDI mu to i zavidim :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4957 sekund.