Navštíveno 11675x

Od uterý mě to problikává, někdy svítí pár vteřin a pak zase zhasne.. Sedačky jsou tak jak vždy.. Měl jsem to i na Vagu ale nic to nenašlo,asi proto,že zrovna nesvítila.. Ale dnes už svítí trvale. Kde je chyba..? :-)

Líp mě to mobil nepobral.. :-(
odklopený zadní sedačky, je možné žes je nedocvakla, občas se to stává, může být vadný i ten spínač
odklopení zadní sedačky je značeno červeně? :-D asi to je závažná závada :-D
strašně důležitá kotrolka
Mrknu na to jak to tam je.. Ale nejsem si vědom toho,že bych je někdy odklopil.. Když to bude Ok,tak asi ten spínač!?
jj, celkem běžné u F1 ;-)
To uz je kontrolka i na tuhle blbost? :-D
Super.. Tak díky chlapi.. :-)
Nedosatek análního sexu? (ta kontrolka) :D

02.04.2011, 22:27 |
cuir :D :D :D to to me poser na holy zada...koncern zase perli :D :D cervena kontrolka na takovou kravinu. A to kdyz jako budu chtit vest neco vetsiho co musim prostrcit durch zadni sedacky tak me tahle vypic kontrolka bude srat porad? jeste reknete ze to pipa a uz fakt umru smichy :D :D
zmírám smíchy...... fakt už ty koncernový kokoti nevědi kterou hovadinu vymyslet dřív, kdyby místo takovejhle kokotin se radši učily dělat auta tohle je fakt moc....a ještě k tomu to udělaj tak že se to očividně sere nebo stačí přejet díru a rozsvítí se :D masox
Nismo ty se neozývej... ta trapně americká hláška na zrcátkách USA aut je ještě protivnější :-D neb na to čumíš totálně pořád
to mi tak napadá udělat hitparádu zbytečností v autech.. co dalšího by vás napadlo?
O_O: Idioti mezi volantem a sedačko :-D (to mi prostě nedalo neříci)
mno jo, jenže ty nejsou výtvorem zhulených inženýrů
OO: máš pravdu, někdy ty inženýři genetičtí ani zhulený nebyli :-D
Jsem tu jedinej kterýmu ta kontrolka nepřijde zbytečná? Už se mi jednou stalo že mi SUB pokračoval až na zadní sedačky, protože jsem zapoměl zacvaknout sedačku do zámku. Co by to asi udělalo u bouračky...
Pochybuju, ze automobilky chcou polepit auto varovnejma napisama jen tak. Za tohle asi muze zamorenost USA pravnikama a blbost lidi vseobecne.

04.04.2011, 12:02 |
Bucci co se barev týče v závislosti na velikosti chyby... chyba na motoru, ABS apod... žlutě...
ale zlatá moje stará G3 s manuálnim sytičem... tam bylo 8 drátů elektriky... a vše jelo jak mělo...
nejvíc mě na autě štve, když se snaží bejt chytřejší než já... (pípání a blikání když teplota jde na 4°C, pak když je 0 pak.... prostě furt to řeve... naštěstí VAG a vypnout...)
Bucci: člověče onehdá jak byla hlášená ta ledovka na silnicích kvůli náhlýmu ochlazení tak mi tohle pípnutí při poklesu pod 4°C přišlo docela fajn. z Prahy jsem vyjel při 7°C a z ničeho nic skok na 2 a pak i do mínusu a to všechno během několika minut.
to, že mi auto jednou pípne při tomhle mě osobně neštve ani trochu.
A to si teprva počkej, až se Ti rozsvítí zelená kontrolka se žárovkou, co má uvnitř baňky úsměv, to je kontrolka co hlásí, že jsou ostatní kontrolky v pořádku :-D :-D :-D
Jak jen to dříve řidiči dělali, všude dojeli, s čímkoli co mělo kola, nepotřebovali kontrolky, asistenty, spásné systémy jízdní stability, nařízení z bruselu kdy mají přezouvat kola.... asi to byli opravdu řidiči co používali hlavu a v ní zabudovaný mozek......
Monička: Proč máš ženskej nick a píšeš jako chlap?
no hlavně asi měli s sebou křišťálovou kouli když poznali výkyv venkovní teploty o x stupňů bez teploměru.
s tím dojezdem- i já pamatuju kolikrát nás nechal ve štychu stroj typu Oltcit, Favorit, Wartburg apod (ano, na jiný auta jsme tenkrát neměli prachy, ale v těhle taky žádné výdobytky nebyly)
dřív jsme taky lovili večeře lukem a šípem a bydleli v jeskyních
myslím, že to Radku zbytečně hrotíš, já se přiznám, že jsem asi v množině řidičů bez mozku což mi z tvý poslední věty vyplývá. protože když si dneska chci koupit nový auto, nic jinýho mi nezbývá...všude je minimálně teploměr a protiprokluz.
btw za cca 300tis km co mám za sebou v autech jsem s každým taky dojel :)
uz to tady nekde psal,ze je prihlasenej na svoji pritekyni..o))coz nechapu,proc si neudela svuj ucet,ale to je jedno..o))
No protože když někdo vidí post od "Moničky", tak se tam koukne spíš, než na post od "Pepíka" :-D
Tak to jo, já se bál, že si to po operaci ještě nezměnil :-)))
Tak sem kontroloval zadní sedačky a bylo vše Ok.. Tak sem je odklopil a zase vrátil a zatím je klid.. :-)
schwaboid: Jak psal Pavel 528.. Jen dodám,že svuj učet tu mám.. Ale vždy když sem se na něj přihlásil,podíval,zavřel net a pak šel znova na AHC tak už tam byla automaticky Monička přihlášená.. Tak mě po čase nebavilo se přihlašovat zase na svuj učet.. Tak sem to tak nechal,a je mi to jedno.. :))
cr4sh3r - nechapu, mondeo ma crvenou barvu na tlacitku sklapeni sedacek, cili po zabouchnuti na ni kouknes, zdali je, nebo neni videt a neni potreba zadna kontrolka
Kdyz jsme u tech debilovim, kolega z prace ma Superba II a tam kdyz se za jizdy spolujezdec odpouta, auto zacne pomalu, ale jiste brzdit (a samo, plyn nemuzes pridat) - nechapu k cemu je to dobry, ale kdyz nas pred rokem vezl na obed a kolegyne se odpoutala asi o 20m drive, tak to moc prijemny nebylo, kdyz ji rikal, aby se rychle pripoutala, jinak zustaneme v lehke zatacce
Nadhera, kuli tomu, ze se nekdo odpouta behem predjizdeni bude smrtak. Pravnici si uz ted mnou ruce:) To uz NCAP dava body i za tohle? Nebo proc to do auta davaj?
ale to je nějaká blbost, mám supa taky a nic takovýho se neděje...
OK, tak se mi to asi zdalo....
nebude dlouho trvat a bez zapnutých pásů i pro nákup v kufru auto nenastratuje a neodjedez fleku
takový hlouposti snad ani sám nemůžeš věřit přece. na sedačce spolujezdce je zátežový čidlo, který rozbliká kontrolku pásů a akustickej hlásič i když si na sedačku hodím tašku (už ne, mám to hlášení vyplý) a takhle jsem toho najezdil poměrně dost.
Luke - mozna je to od nejaky vybavy, nevim, ja sedel za sedadlem spolujezdce a videl to na vlastni oci a ver ze v tom miste by si ridic prdel nedelal (uz se tam par bouracek stalo...)
Takze mi to nedalo a oslovil sem kolegu. Pry superb je pro nejaky VIP osoby (je fakt, ze neni uplne normalnim zakaznikem) a je to nejaka spesl vybava (neco jako ze tam nejaky veci navic a pouzivaj ho jako testera)
OK, z toho vyplyva, ze seriove se tohle v zadnem superbu neobjevuje (soucast vybavy to neni,prtz sam mam krom panor.strechy,park asistentu a tv tuneru vsechno co do supa jde dat)a je to jenom nejaka testovacka, ktera podle me skonci v propadlisti dejin, protoze mi to prijde vylozene nebezpecny
Ja nevim, myslim si, ze je to nejaka peachovina... Nezamyka se mu zaroven volant u toho? :o))
spíš bych řekl, že to byl vtipálek...VIP zákazník a zároveň tester...nevím, neznám, ale něco mi na tom nesedí
videl sem co sem videl a nemam potrebu vas presvedcovat...