Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Cz-Ebay.cz

o Navštíveno 1433x o
o 31.03.2011, 21:22 | relax | Upraveno: 2011-03-31 21:23:30
Máte někdo zkušenosti s touto stránkou ? Našel jsem si na Ebay hodinky, který se mi poměrně dost líbí, ale s nákupem na ebay nemám vůbec zkušenosti, tak bych rád využil nějaký podobný služby. Cena za to, že to za mě koupí, dopraví si to na svou pobočku po USA a pošlou do ČR je nějakejch 33 dolarů, což mi přijde poměrně přijatelný. Nerad bych ale na zboží čekal měsíc, platil něco předem apod... Díky za každý info.

o 31.03.2011, 21:34 | jasisoft
osobne pouzivam shipito.cz, zatial nikdy nebol problem a vzdy poslali aj v pripade vacsich objednavok napchali do jednej skatule a poslali.... pripadne na moju ziadost rozbalili a poslali mi fotky na mail....
o 31.03.2011, 21:44 | relax
to vypada zajimave navic jeste asi o 20 dolacu levnejsi ...
o 31.03.2011, 22:50 | Dr.T
mne ted pres ne dorazili ciry pozicky, na mail objednavku to hned z ebaye koupili, prodejce to k nim poslal presne za 6 dni + vikend mezi tim, to ale mel uvedene, a pak do 3 dnu jsem to mel DHLkou doma - manik z DHL volal, kdy budu doma, nakonec dorucil do prace asi za 2 hodky, takze parada. Jak rikam, z jejich pobocky v georgii do zlina za 3 dny. Cenovka - zbozi 21.90 USD, celkove suma se vsim vsudy cca 1180 nebo tak nejak. Jo a clo do 22 USD neni, jinak by bylo jeste dalsi navyseni.
o 01.04.2011, 09:41 | TROY
:) hochu dneska už se clem a daní )
o 01.04.2011, 11:12 | mrazik
Troy trochu nepresne, spravne je to takto :
0-21 euro : osvobozeno od cla i dph
22-149 euro : pripocteno DPH (20%) osvobozeno od cla
150 a vice : clo + dph
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3362 sekund.