Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak jsem si udělal dobře...:o)

o Navštíveno 1775x o
o 31.03.2011, 16:34 | AllInOne
Všichni si děláte radost, tak teď byla řada na mě :o)

Je to už dávno, co jsem se ptal zdejších bajkerů, jakou moto na začátek koupit.
Chtěl jsem Bandita, Horneta, Fazera.
Tehdá jsme vzal Bandita 650, po najetých 12tis km. jsem koupil už novou FZ1 a po najetých 18tis km jsem se včera odhodlal pro další stroj a pořídil jsem si zánovního B-Kinga. Nechtěl jsem žádnej supersport, ale prahnul jsem po něčem, co má gule a síly na rozdávání a asi jsem na to trefil.
Když pominu velice zvláštní design (kterej v reálu vypadá úplně jinak než na foto), tak je to prostě PEKLO :o)

Nebude mi vadit, když mi sem každej napíše, kdo co měl za mašinu a jaká mu vyhovovala nejvíc, budu jedině rád.

Byl bych třeba rád, kdyby se tu našel někdo, kdo má MT-01.

(neodkazujete mě na motorkari.cz) :o)

o 31.03.2011, 17:00 | Beda
FZ1 ti nestacila nebo necim nevyhovovala nebo jen mas rad zmenu?
o 31.03.2011, 17:04 | Nismo.Power
V praze má kámoš taky BK už asi dva roky.....
kdybys potřeboval nějakou radu tak neni problém.... má tam už vejfuk, čip, padáky atd......
sem moc nechodí takže email nebo icq ;-) [ Link ]
o 31.03.2011, 18:11 | HIGHTOWER
B-King paráda, jen bohužel na můj vkus mi tam chybí nějaká přední maska a ne to plivátko, co tam je teď.
o 31.03.2011, 18:41 | Woko_O
Ja jen cekam jestli mi nekde pucej penize a jedu taky..v hledacku je sestkovej Fazer.. :) Jinak B-King je bestie,tak opatrne.. :)
o 31.03.2011, 19:38 | Fordik
Hm, a sakra :o/ [ Link ] To je krása :o((
o 31.03.2011, 21:21 | HIGHTOWER
Já si udělám radost časem a to Fazer 8, to bude ideální, 600 je už na mě "slabé" a litr zase zbytečně silný, tou novou osmistovkou to bude ideální, za 2-3 roky bude za 100 :-)
o 31.03.2011, 22:03 | sotek
Já si včera konečně koupil boty a kalhoty.
Jinak 4 roky mám, jak říká kamarád "holčičí", kawasaki ER5. Už když sem ji kupoval mi bylo jasný že do smrti ji mít nebudu, ale z MZ sednout na litra jsem se neodvážil. Chci ale prozatím zůstat u dvouválce, takže ER6 nebo Versys bude náhrada.
Tak at motorka slouží a hlavně opatrně!
o 31.03.2011, 22:13 | Akordýsek | Upraveno: 2011-03-31 22:14:23
Hm za mě palec nahoru.
Já si prošel všečím možným,od čezek přes mz pak nějaké xl,dr,xt,cbr,xjr 1300,bandit 600,čas od času půjčená R1 a ted hromkočka a moc velká spokojenost.Prostě motorka za pár korun s plně stavitelným podvozkem,dobrejma brzdama a na silnicu i pohoda na cestování.
A co MT 01 neuvažovals??
o 31.03.2011, 23:51 | AllInOne
Beda - čoveče, asi mám rád tu změnu. FZ1 jede fakt solidně, chtělo to jen vyměnit orig výfuk a byla to jiná motorka (zvuk dělá strasně moc). Ale chtěl jsem prostě něco né rychlejšího, ale spíš silnějšího

Nismo - to se mi určitě hodí a jak budu tápat, napíšu mu, děkuji!

Hightower - tebe si pamatuju, tehdá jsem ti obdivoval toho tvého Fazera, snad sem se ptal i na nějaké podrobnosti, ale to už je hoodně dlouho. Tou přední maskou myslíš co? Jako že tam není žádná ochrana proti větru? Nebo se ti nelíbí celej předek? Já ti nevím, ale já myslím že za 2 roky bude FZ1 za kilo taky, sice bude starší jako Fazer8,ale dobrej kus se dá určitě koupit a těch pár koní navíc a ten obsah větší...dle nicku budeš kus chlapa, takže já ti nevím, proč brát 8mičku.

Woko_O - Já začínal na té 6trce taky, ale na Banditovi, ze začátku sem řekl že je to jede strašně (myslím tím jak sviňa), ale časem sem začal jezdit s přítelkyní a to už je znát, člověk to musí točit, podřadit klidně o 2 kvalty aby se dalo předjet rychleji, ale jinak super! Jaký ročník cheš?

Fordík - mám teda černýho, ten modrej je teda hezčí, to se přiznám :o) Hodně lidem se to nelíbí,ale ani mě to nepřišlo úchvatný, ty laufy sou prostě divný,ale když se na to posadíš, před sebou tu obrovskou nádrž, tak je to pecka.

sotek - Počky, na moto, nebo jen tak na ven? :o)) ER6 je dle mě super stroj, měla to bejt moje první, ale prodali mi ji, tak sem vzal Bandita. Ale ta ER6 (nekapotovaná) je fakt dle mě pěkná, jednoduchá, bezvadně ovladatelná. Sice je to dvouvál, ale tehdy bych ju bral jinak.

Akordýsek - hezká sbírka čoveče....:o) MT01 je taky pecka, v koutku oka taky byla, ten krouťák a obsah musí být mazec a ta guma na tom musí mizet před očima :o)

Já teď mám problém to protáhnout dveřma, je to úplně na knop, na manipulování na místě je to celkem těžký, ale jak na to člověk sedne a rozjede se, to tomu ani nevěří, že jede na takovým velkým pekáčovi :o)
o 31.03.2011, 23:52 | AllInOne
Jak je ta motorka černé barvy a je to samej plast lakovanej, tak přemejšlím, co na to koupit, aby se toi lesklo a bylo to čisté?
Máte s něčím dobrou zkušenost? Nebo normálně autošampon a jemnou hadřičku? :o)
o 01.04.2011, 07:31 | sotek
Na moto :-)
ER6 chci určitě bez kapotáže. Líbí se mi klasický vzhled naháče. Hodně lidí říká že Versys je podvozkově lepší, ale tam mě mrzí že má o 6kW méně.
o 01.04.2011, 08:56 | AllInOne
Sotek: tak tak, urcite bez kapoty, ta motorka je zajimava,nevadilo by mi ju mit doma jako druhou:-)
o 01.04.2011, 09:09 | crazyape
Ja taky.. pred chvilkou :)
o 01.04.2011, 14:51 | Woko_O
AllInOne: Je to Fazer rocnik 2005..chci ty sikmy svetla..Bohuzel se mi nedari ziskat finance,takze asi zustavam v tom sneni.. :/
o 01.04.2011, 15:47 | LionVTS | Upraveno: 2011-04-01 15:48:21
Mam Z1000 a kamos B-kinga kdybys neco potreboval
o 01.04.2011, 18:14 | Akordýsek
Není to tak hrozný ta guma,má ji známej,měl tam 3směs dunlop a skoro 9000km.Ale má fakt krouták kterej rve ruce,co jsem slyšel,nejel jsem na tom..
Jinak B-king pro někoho sci-fi pro někoho ukázká moderní techniky.
Hlavně pomalu a pokraju a bez problémů.-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3774 sekund.