Navštíveno 1444x

v Praze je hodně servisů,ale jak poznám ten správnej? Včera mi odešla Nokia N70.Do poslední chvíle fungovala a pak se zrestartovala,ale už nenaběhla.Nejde zapnout,jen se rozsvítí displej a nic.A to samý se mi o víkendu stalo u Nokie E66,když sem měl otevřených asi 15 oken v opeře...Na netu sem se dočetl,že to je softwarem.Teda doufám.Kdyžtak do mejlu pod nickem mi napište tipy kam zajít,ať tu neděláme reklamu.Nebo kdyby si na troufl někdo z pražských členů budu radši.Díky moc
Stejný dotaz, zápasím s N79, kde občas neslyším toho na druhé straně. Vždy jen při příchozím hovoru, vždy stačí vypnout/zapnout a zase vše OK. Pomůže reinstal FW? Kuju :o)
Nokia na Floře, značkovej servis, tam ti nahrajou to co do toho telefonu patří, ne jako kdejaký pokustóni co tam nahrávaj cracky z netu..
Nevíš, co to cca může koštovat?
u tý N70 se mi taky sekal a stačilo vyndat baterku,ale fungovala 4roky bez problémů.Ta E66 mně fakt naštvala,ale měl sem v záloze ještě N70 a tu teď taky nemám... :D cena na Floře by mě taky zajímala

30.03.2011, 16:24 |
TROY přehrání sw cca 400 v autorizovanym
přehrání na Floře 350,- + případně expresní příplatek 250,- Kč

30.03.2011, 16:50 |
clown Miluju Nokia Care ... :o( u reklamovany E66 nedokazali ani vymenit reprak a dodat gumovou krytku .., dnes to fakt dela kazdy hovado..
btw. co je na tom, ten telefon pripojit kabelem k PC a pres bezne dostupnej Nokia Update tam nahucet novou verzi, nebo reinstalovat OS cely ??
uživatelský a servisní update jsou naprosto různý věci..
no já to prostě neumim,potažmo nemám ani ten kabel,proto sem píšu.Pokud to někdo umíte napište mi mejl a já se stavim
clown: to mam prave pocit, ze od tyhle aktualizace to zlobi :-/
skalka,rubensova ulice cellnet

30.03.2011, 21:06 |
clown jeste, ze uz to nedelam :o)))
udelam na pockani :-) kdo chce piste na ICQ:-)
DJ.Ufík
No neke, luxus, ozvu se ;)
Btw. co ty foto? :O))

30.03.2011, 22:57 |
DaveF v cellnetu jsem byl jak doma, kdyz jsem byl majitelem N7110..na novej fw se cekalo jak na smilovani :-)
aneb jak za 18tis prodat zakaznikovi neco co melo ze zacatku celkem fatalni problemy s funkcnosti...
madmaik: po špatnejch zkušenostech s Cellnetem (ochota, kvalita oprav) jsem začal nokie vozit do MobilAsk na Antala Staška (hnusnej zelenobílej barák kousek od bejvalýho Armabetonu :-D)
dávám taky do MobilAsku, sice v Brně, ale spokojenost, aspoň se servisem, s těma počtama telefonů v reklamaci už méně :(
dj ufík máš mejl.V cell netu sem se byl dopo podívat s E66 a řekla mi slečna za přepážkou přehrání firmware 660 + 300 za expres do 1hod.Zkusim ještě ten MobilAsk nebo jestli by to zvlád DjUfík