Navštíveno 1136x

30.03.2011, 09:24 |
Jozzo

30.03.2011, 09:25 |
Jozzo Oj duplikát,takže sorry
uf, ještě že můj diesel je líný a je mi o 10 let víc.. :-)

30.03.2011, 11:05 |
FBS "Mladí řidiči, kteří vlastní oprávnění méně než šest let, bourají nejčastěji" - to je zajímavé!! Opět nám řekli něco přínosného. Člověk z autoškoly nevyleze hotovej, naučenej, mám za to že se dalších min. 5let ještě učí naostro v provozu. Ještě že máme media :-)
Můj instruktor v autoškole (léta páně r.2000) mě zásadně tahal z 70% po okreskách nepotkajíc auto, 20% po polňačkách a 10% město kde jsem autoškolu dělal. Pokud jsme nejeli zrovna na zmrzlinu, nebo něco odvezt k němu na chalupu, tak mi pravidelně v autě usnul, pokud možno k tomu sešlápl všechny pedály co měl pod sebou :-))
to jsou sase blafy..o))
ale uz mam tedy konecne toho silneho diesela a jsem z Prahy....jen mi jaksi uz neni 24..o))))

30.03.2011, 14:20 |
Veva vše splňuji :-D

30.03.2011, 16:35 |
cuir me se libi hlaska u direct pojistovne:
"DIRECT zase přišel s marketingovou akcí, že noví klienti, kteří v průběhu roku nezpůsobili žádnou dopravní nehodu, mají teď tři měsíce pojištění auta, motorky nebo domácnosti zdarma."
Takze davejte si pozor at nenabourate se svoji domacnosti do jineho ucastnika provozu, protoze pak budete mit drazzsi povinne ruceni :D :D
ten co tyhle clanky pise a vymysli musi jet fakt na dobrem matrosu...neznate ho nekdo? rad bych si takovej taky koupil :D

30.03.2011, 16:51 |
empiK (M)
jen jestli si to spravne pochopil ty :)). napsal to totiz naprosto srozumitelne.
jeste ze mame svetlou audi -))
cuir: možná že už ten lepší matroš máš :))
jako empik
jeste ze chci benzinaka :D