Navštíveno 716x

Mám tu tři adepty, ale nemužu se rozhodnout který vzít. Pozadavek je vetsi najezd km a pritom dobra prilnavost.
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Sel sem do tech P7, prej jsou super. Sice nevim jakou to ma vypovidaci hodnotu, ale v nemeckym testu vyhraly.
p7 som mal na octe1 1,6, este bez napisu cinturato a maximalna spokojnost, ci sucho alebo voda, drzali ako sproste, oproti continentalom contiecocontact2 cca o 0,5L nizsia spotreba a hlucnost. urcite by som do nich isiel zas, pripadne aj rada p6000 bola velmi vydarena...
minule jsem si koupil.Mam tohle
[ Link ]

29.03.2011, 11:29 |
Sau | Upraveno: 2011-03-29 11:32:40
Mám ty P7. Zatím najeto pár set kilometrů, takže na nejaké hodnocení to moc není. Rozhodně sů ale tiché, v tom ten test nelhal.
Btw. vidím že opět podražily. Když sem sa o ně začal zajímat byly za 2390, než sem je stihnul objednat zdražily na 2440 a teď je vidím za 2570. To vše běhěm jednoho měsíca, pěkné...
Jinak všeobecně sa ten tvůj požadavek vylučuje - buď je dobrá přilnavost, nebo naopak malé opotřebení :)
U nás v automobilce montujeme nyní nejvíce na Superby právě ty Cinturata P7 v 17". A přesto jsem si minulý týden koupil Dunlop SP Sport Maxx TT. Ty jsou v testech druhé. Jsem spokojený se zimáky Dunlop a tak jsem koupil i letňáky. Zatím je nemám na autě. Budu přezouvat o víkendu.

29.03.2011, 20:49 |
ereso Ty hankoky evo dost chválily v auto bildu
Ja mam Barum Bravuris2 a naprosta spokojenost. Po jedne sezone stale jako novy, ale nedoporucuji se na tezsi auta. Mam je na Seatu Leon a vyborne drzi i na vode.
Zacinam se priklanet k tem P7, ale ted tak premyslim, ze bych dal na predek P7 a na zadek Hankook K110 Ventus V12 EVO. Nevim jeslti je to to prave orechove.