Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Fabia 1.4 16V 55KW - na 3 valce

o Navštíveno 3847x o
o 28.03.2011, 19:02 | Knightey-
Prosim o pomoc :)

Mlade na aute rv04 cili Fabia 1 s motorem viz nadpis, prestal jit jeden valec.
Rozsvitila se kontrolka motoru. Akorat s tim dojela domu (cca 2km). Zkousel jsem ktery valec to je tak jsem odpojoval postupne konektory na vstriky, zmena chodu motoru nenastala na krajnim valci pred ridicem.
Svicky byly davany nove pred cca 5t km. Nejaka rychla rada po cem zkusit sahnout? Ale nejspis je mi jasne ze to bude chtit asi na diagnostiku, akorat si nejsem jistej jestli je dobre s tim jet (o kom o diagnostice je cca 10km jedna cesta). Jinak motor ma kolem 170t km.

Diky za napady.

o 28.03.2011, 19:04 | Midnite
jak už si psal, chce to diagnostiku, aby ti to řeklo co a jak... Jinak podobný problém má i kamarád (od včera) a dnes jel také na diagnostiku 7km a v pohodě.. Ještě mi nedal vědět co s tím má, ale podívat se po svíčkách a liště.. Víc asi nezkusíš
o 28.03.2011, 19:04 | johnnypor
Ahoj pravděpodobně zapalovací modul a nejezdil bych s tim odejde ti katalyzátor
o 28.03.2011, 19:17 | Knightey-
Tak zapalovaci civky mohu zkusit prohodit dve mezi sebou (spatnou a dobrou) a kdyz to pojede na 3 hrnky tak odpojit zase vstrik na to spatnym valci a pak na tom s tou prohozenou civkou... Takhle bych vyloucil civky ze?
Akorat ten modul nemam sanci asi zjistit takhle koukam..
Budu muset radeji teda nekoho sehnat kdo by nebyl ochotnej sem primo i zajet.
o 28.03.2011, 20:45 | H-Honza (M)
Fanda Bigl v autoopravne u Petra Javurka, byvaly mechanik z velimexu, myslim ze by si s tim poradil.
David Skarpa taky.

Jinak me taky bezi motor ve fabii nejak divne, jako by na tri hrnky :O))
o 28.03.2011, 20:46 | Midnite
Honza: musíš VAGem odemknout 4tý válec :D
o 28.03.2011, 20:48 | H-Honza (M)
jj presne tak :o)
o 28.03.2011, 21:13 | Knightey-
H-Honza: jasny akorat s tim jet 30km do Mimone ... mohlo by tam teda neco vic odejit kdyz presne nevime cim to je :)
o 29.03.2011, 21:10 | H-Honza (M)
nebud srab, me ta fabie bezi na tri valce uz skoro 20t km :O)
o 29.03.2011, 21:30 | Knightey-
Vzdyt ty tam ani vic nemas :D
o 29.03.2011, 21:40 | Nismo.Power
zapalovací modul.... pokud ti ještě žádnej po 170k neodešel tak to je zcela neskutečný :D my máme na 98k myslim 3tí měněnej už......
a klidně s tim jed, z toho auta horší auto neuděláš už, za těch 10km katík neuděláš chce to jet vklidu...
o 29.03.2011, 22:43 | DaveX
Ahoj, já toto řešil na felicii. Vyměnil jsem všechno, od svíček po vstřikovací trysku. Nakonec to bylo těsnění pod hlavou. Nevím, jestli to je blbost ale můžeš zkusit. My to udělali tak, že okolo kapali vodu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3619 sekund.