Navštíveno 935x

dokázal by mi prosím někdo poradit jak dostanu Výukové CD taxus Learning do Iphonu?? Jen podotýkám, že nejsem uplně blbej a že je mi jasny, že přez Itunes :)
Ale jde o to, že se to tam prostě nikde neukáže a ani nenajde.. a pritom je to normál zvukový CD...
Samozřejmě jakékoli jiné CD synchronizovat jde...
Díky za rady a návody

26.03.2011, 22:38 |
Daryl (A)
Určitě je to zvuk ? Není to mp3? Coz výukový cd bejvaj často.
ja to měl jako zvuk. Normálně sem to v itunes překonvertoval na disk do MP3 a ty už pak do iphonu jdou hravě.
Jo dobrý a jak mam poznat zvuk od mp3. Je to zvuk v mp3. Dyť je to to samý ne?

27.03.2011, 10:21 |
rcman Jak poznáš jestli to je nebo není Mp3 nebo zvuk Cd by bylo asi na dlouho.
Pokud jsem to trochu pochopil. Tobě se to cd po vložení do pc ani neukáže.
Nevím co máš za systém. Ale to by nevadilo.
Ty to Cd nevidíš jenom v ITunes? Nebo není vidět ani Když se podíváš do "tento počítač" ?
Pokud se ti v pc neukáže vůbec.
Je možný že ma třeba ňakou ochranu proti kopírování apod.
Nebo můžeš mít taky problém s Cd mechanikou.
Pokud máš možnost. Skus to Cd dát do jinyho pc a uvidíš co to udělá...
Jo tak to jsem asi blbě napsal. Neni to žádný cdčko .. Už je to z cd převedený do mp3.
Ve fi ále to pak vypadá ze je to složka taxus. V tom jsou tři složky podle obtižnosti- modrej, červenj a černej a kazdej stupen obtiznosti má 9 Cd a na každem cd je 6 tracku v mp3
dej proste File/"Add folder to library" a pak to z knihovny pretahni do zarizeni. Nebo mi neco uteklo?
No to mužu zkusit. Problém je právě to, že se mi to nepodařilo dostat do knihovny. Resp. Knihovna to nenajde.

27.03.2011, 22:39 |
rcman Tak pokud ti to knihovna nenajde. Jde o to jestli to je opravdu formát mp3? Můžeš to mít taky ve .wma nebo něčem jinem. A to pak ITunes neuvidí.