Navštíveno 6656x

Měl bych dotaz ohledně orig. Škoda autorádia Columbus, jdou do něho dát DVD s filmem a přehrát ho v něm. Nebo to neumí. Díky moc

25.03.2011, 16:17 |
Augi samozřejmě ano :-) A s odblokem se můžeš dívat i za jízdy.
xenonman: jdou tam prosím jen origo dvd nebo i "jiné"
Jde tam samozřejmě cokoli, tedy krom DIVx :-)
Augi: někde jsem četl, ale že ten odblok stojí cca 4500,- Kč je to pravda
Odblok už se dá řešit i softwarově, doporučuju ti kontaktovat LadaNa, myslím že s ním vyřešíš cokoli

25.03.2011, 16:47 |
Augi Dragster: Ano, i 4litry to stojí. Já jsem bral nový Columbus od chlapíka tady od nás z Brna, je to poslední verze s LED displejem, takže 2011 mapy a odblok mi udělal v ceně :-)
a jak se ten odblok dela?neřeší se to uzemnením zelenýho drátu?
uzemnění za 4litry ? :o) Luky, to nebude ono...
bud hardwarovepres TV-Free box pak cena odpovida jak pises a nebo to jde udelat softwarem
jakykoliv kostreni fakt nee :-)
Augi: nechtěl bych to dokupovat dodatečně, ale nechat případně montovat hned při objednání auta, tak bych musel ten odblok řešit dodatečně.

26.03.2011, 11:41 |
clown odblok ti ofiko fabrika neudela .. :o)
clown: to bych se na to podíval, snad se řídí hesle náš zákazník náš pán :-)))))))))
oni nesmi ani kdyby chteli

26.03.2011, 12:43 |
clown a verim tomu ze 99 procent autorizaku ani nevi, ze to vubec jde .., kdyz pomalu s kazdou chybovou hlaskou volaj do Bolky a ty pak do DE :o))) (stalo se)
Dnes jsem to už také zjistil, že to nesmějí udělat, zákaz soudruhů z NDR :DDDD

26.03.2011, 17:24 |
clown no jen pro info .. vcera je zase jedno RNS nekde mezi corkarema a bazarem .. :o) Praha EDEN .. ex Fabia RS II
kdyz si lidi nedaj rict .. , je to tezky

26.03.2011, 17:42 |
Augi Dragster: No, přesně tak. Až budeš řešit odblok, dej vědět. A Ty budeš brát Columbuse z fabriky? jestli jo, tak seš teda kurva za vodou, když zbytečně vyhodíš 30 litrů navíc :-D

26.03.2011, 17:51 |
clown Augi ... no ja to mel napsany taky, ale pak jsem to radeji smazal ..
je fakt, ze mi nabizeli servisaci Columbuse za 15t, s tim, ze ho predemnou vytahnou z predvadeciho auta, ktery prodavaj bez vybavy..

26.03.2011, 18:13 |
Augi Nepoužitej LED Columbus s mapama 2011 a odblokem obrazu za 12tisíc:-)

26.03.2011, 18:17 |
clown Augi psssssssssst .. ja to taky nekoupil :o))

26.03.2011, 19:35 |
rcman Mě ty origo rádia přijdou sakra předrazeny za to co to neumí...
Ale lidi maji asi peněz hodně.
Teď mám zákazníka kterej si nechá do Superba II dodělat vytahovací sluneční roletky zadních dveří. A vychází to cca na 25-30.000kč bez práce.
Když by si to nechal dát z výroby stálo by ho to max. 5000,- .
Peněz je asi dost...
mě na columbusu asi nejvíc drtí to, jak je pomalej. byl jsem zvyklej z tomtoma a tohle je fakt hruza.
jinak dodělávky mám za sebou z OII, ve finále to člověk přeplatí jako kráva, do oktávky jsem narval možná polovinu pořizovačky v dodělávkách. poučenz předchozích nezdarů jsem si supa vybavil rovnou při objednávce a je to tak jak píše rcman