Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nový Ken Block

o Navštíveno 2187x o
o 24.03.2011, 20:58 | Tuner#2
NJ jak to není průjezd na 50. pokus, tak mu to moc nejde: [ Link ]

o 24.03.2011, 21:16 | Komba
A svojí kšiltovku má pořád po ruce koukam :)
o 25.03.2011, 07:11 | /// MiŠeL ///
Shakedown :-))))
o 25.03.2011, 07:19 | camron
Viděl jsem ve zprávách a vzpomínaje na místní kenblocklovers jsem se neubránil úsměvu..:-P
o 25.03.2011, 07:23 | Hanes
No jde do dalšího rozměru, už dělá drifty ve 3D jen dopady to chce vyladit :-)
o 25.03.2011, 07:37 | Dexter
Je to jezdec na efekt, takže přece nedude bourat nějak trapně, když to může pořádně "rozmotat".
o 25.03.2011, 08:03 | tappaja
Mno nevim jestli tohle byla jezdecka chyba. Az se divim, ze z toho vylezli OK.
o 25.03.2011, 08:15 | Tuner#2
tappaja: Tak je jasné, že je nakopnul nějaký val, kámen či něco podobného. Je otázka jak moc to bylo vidět a pokud by to bylo zrádné, tak si na tom "vylomí" zuby pár dalších jezdců.
o 25.03.2011, 08:34 | mrazik | Upraveno: 2011-03-25 08:35:07
Tak neni prvni ani posledni, na presne stejnem miste to rozstrelil jiny jezdec v roce 2009 take pri shakedownu. Ta zatacka je zradna, staci to o kousek prehnat a uz je to vynese na tenhle sutr.
Jen bych vzkazal tem, co se vysmivaji Blockovi, sednete do stejneho auta a udelejte aspon pulku z toho co on.
o 25.03.2011, 08:34 | Diner
Peknej trik
o 25.03.2011, 08:38 | muSlim
Nič v zlom, ale to už je trochu zaujatosť a zabednenosť, ni? Stáva sa, to že robí pekné Gymkhana videá, to netreba závidieť. Chlapec je vo vate, nudí sa, snaží sa, je showman a celkom mu to ide. Netreba za tým hľadať nič iného, ani ho plrovnávať s legendami a pánmi jazdcami zo skupiny B... Chce to chill-pill pre niektorých jedincov :-)
o 25.03.2011, 09:31 | Nismo.Power
dyt tam regulerne vyletěl rychle do tý zatáčky a jel do toho keře místo aby jel po silnici....
nevadí, vezme si další ze 40 skladovejch aut a de to rozbít znova, pak to sestříhaj ty úseky který se mu náhodně podařilo projet bez nehody a je z toho parádní video ....
o 25.03.2011, 09:44 | camron
2nismo: :-)
o 25.03.2011, 09:50 | Alííí
Přesně jako SLIM. Všichni se nějak živíme, tak proč mu to nepřát?
o 25.03.2011, 10:04 | Tuner#2
Slim: Koukám Ty taky co příspěvek na Kena to jiný názor ;-)
o 25.03.2011, 10:15 | muSlim
2 Tuner#2: kde? Názor mám rovnaký, ako vždy ;-)
o 25.03.2011, 10:42 | Tuner#2
No působilo to na mě dojmem že se ho zasáváš ;-)
o 25.03.2011, 11:00 | vinzek fa
no proste je to clovek jako kazdej jinej a takle rozmrdat by sme to zvladli taky to neni nic extra meli mu dat novou karu at to zkusi znovu a poradne xaxaxa
o 25.03.2011, 12:30 | SilverGhost
A kterej jezdec rallye auto pořádně nerozmlátil? Takovej snad ani neexistuje, takže asi tak. Až bude mít skore jako Raikonnen, kterej spotřebuje pomalu jedno auto na jeden závod, tak pak bych nad tím přemejšlel, ale po prvním nepovedeném závodě mi to přijde směšné.
o 25.03.2011, 13:40 | /// MiŠeL ///
SilverGhost: loni dojel jeden závod pokaždé crash ;-)
o 25.03.2011, 13:57 | Tuner#2
JJ není to porvé v MS. V Americe se mu občas i daří, ale v MS ne.
o 25.03.2011, 14:18 | Fordik
Ken nejezdí závody týden. Pokud má možnosti, kdo by nejezdil. Já ihned, bohužel v tom brání finance.
Při téhle ráně měli ale kliku oba v autě. Jak je vidět, akorát jednou to šlo na motor, jinak vždy na kola. Padnout hned na střechu,tak z toho nevylezli.
o 25.03.2011, 14:48 | fredh
Tuner2: nic proti tobě, ale nejseš nějakej zaujatej proti němu? Kde seš ty a kde je on, nebo kdokoli z nás? Plně souhlasím se Slimem. Chtělo by to, aby sis našel nějakej jeho rozhovor, jak on se vyjadřuje o MS a jezdcích který v něm jezdí. Skládal jim velkou poklonu a říkal, že se má ještě dlouho co učit. Nevzpomínám si, že by ses nějak takhle vyjadřoval o Hirvonenovi, když to minulej rok rozsekal ve finsku, nebo když každou rally havaruje Raikkonen. Block se snaží jet úplně stejně jako ostatní a zatim mu to moc nejde. Asi proto že nevyrůstal v rally světě odmala a neprošel všechny možný kategorie jako ostatní. Cítim z tvejch příspěvků o něm, že mu dost závidíš, že má úspěšnou firmu, moře peněz a dělá to, co ho baví, a to je rally.
o 25.03.2011, 16:43 | Tuner#2
fredh: LOL nevím co bych mu měl závidět, myslím, že jsem ten poslední c mu závidí a to, že má firmu (respektive je snad spolizakladatel těch firem) jsme se dozvěděl až dnes odpoledne na virtu, když to tam někdo zmínil. Nic to nemění na to co si o něm myslím a z těch co jsi jmenoval není pro mě pan jezdec ani jeden... Z rallye světa na mě zapůsobili jezdci jako Toivonen, Ragnotti, Colin McRae z okruhových jezdců jednoznačně Senna.
o 25.03.2011, 16:50 | JR
Proboha to je zase debata .... Block uzdit umi, ma na to penize a dela show .... Ale jak se uz loni ukazalo, tak v porovnani se svetovou spickou ma porad jeste hodne co dohanet .... takze absolutne nechapu lidi, ktery jsou z nej totalne odvareny a je to pro ne buh.
o 25.03.2011, 20:32 | Kesam
Kaskader jako bejk :-)
o 25.03.2011, 20:49 | tmx.806
jako JR - ale i na druhe strane, nechapu ty, ktery ho za kazdou cenu shazujou - jezdi lip nez kazdej z nas...
o 25.03.2011, 21:19 | .mycTD
ten clovek si postavil byznys na prezentaci svych dovednosti, shanet bezmezne obdivovatele je jeho cil. to s sebou zakonite prinasi i odpurce.
takze z tohoto pohledu mi kolotoc kolem nej naopak prijde docela pochopitelnej.
o 25.03.2011, 22:49 | HIGHTOWER
Nebourat to Ken, tak se o tom ani nepíše, prostě klasika, "celebrita" bourala, tak šup to rozmazat, dokud to lidi ještě zajímá :-)
o 26.03.2011, 14:56 | SilverGhost
Hightower: Naprostej souhlas. Nebyl jedinej, kdo havaroval, ale jen o něm se píše.
o 26.03.2011, 21:01 | tmx.806
Ken Block
I'd like to thank M-Sport and Ford for building such a safe racecar for me. In case you haven't seen it, below is a video link to my crash at WRC Portugal. The fact that both Alex and I walked away unscathed is a testament to how much time and engineering went into designing that car. Thanks, guys!
o 26.03.2011, 21:08 | muSlim
2 tmx.806: na Tunera by platilo skôr toto: Just got back home. I'm doing OK. Alex and I are just a bit sore. Luckily, the crash bruised my ego more than it did my body. We really appreciate the well wishes from everyone. That crash was extra brutal.
o 26.03.2011, 21:14 | Tuner#2
To co napsal tmx.806 jsem pochopil, že děkuje za kvalitně udělané a bezpečné auto, ale co píšeš Ty Slime netuším. Česky by to nešlo?
o 26.03.2011, 21:32 | muSlim
Že práve došiel domov, že sú trochu domlátení, ale inak OK. Že tá havária našťastie pohmoždila viac jeho ego, než telo. A že ďakuje každému za priania a že havária bola extra brutálna... :-)
o 26.03.2011, 21:46 | Tuner#2
:-D
o 26.03.2011, 22:52 | muSlim
No neviem čo je na tom vtipného, ale vedel som že Teba to "poteší", lebo ho jednoducho nenávidíš a to mi nevyvrátiš a ja to nepochopím... Nevravím že je to Boh medzi jazdcami, ale ja osobne ho mám rád a môžem. Fakt nechápem, kde sa berie toľká nenávisť a závisť, veď on nikdy nepovedal že "pozrite, Gymkyana videá dávam na prvý prejazd" a ani "som lepší než všetci z B-čka" :-/
o 26.03.2011, 23:54 | Tuner#2
Slim: Ale no ták...

1. Směju se tomu, že havárie pohmoždila víc jeho ego, než tělo - to je myslím vtipná poznámka...

2. Kde proboha píšu, že ho nenávidím?

3. Tady jsi sám napsal, že jsou jiní borci co netočí videa na 50 pokusů, ale dávají si to pořádně "naživo" [ Link ]

4. Ještě k té nenávisti. Fakt nevím proč bych ho neměl nenávidět, ale je pravda, že ho nemusím, stejně tak jako jsem nemusel Prosta když jezdil Senna, stejně tak jako jsem nemusel Hakkinena když jezdil Schumi a stejně tak jako třeba Schwarze ve Škodovce... Opravdu nechápu proč to někdo nafukuje víc než je třeba a ještě mě podsouvá to co jsem nikdy neřekl a píše něco o závisti... To mě fakt hlava nebere.
o 27.03.2011, 09:39 | crestik
1. pohmoždilo se tak maximálně auto, ego tak možná při první z x havárií, co má každý profi jezdec za sebou a vtipné to příjde, jak vidno, asi málokomu

4. zaujatost a všichni to nafukujou proto, jak je hezky z prvního příspěvku vidět ta škodolibost.

Jinak dle mě ty jeho videa napoprvé a bez přeřušení zajet prostě nejdou, nehledě na to, když chcou, aby to nějak vypadalo

Btw směr a obhajoba mi příjde krutě podobná s tím tématem, jak kdosi projel nestandartně ten kruháč...taky nejdřív "chichi, to se něco povedlo" a když to nesklidí úspěch, tak kroutit a kroutit a kroutit a destilejted :-) ;-)
o 28.03.2011, 11:14 | Fordik
Chlapci, debata víte o čem? O h....
Boural každý jezdec závodů a který ne, tak si nejezdí pro vítězství. I já sem zkoušel nějaké závody a taky mám za sebou pěknou ránu a to samé otec, který jezdil rally. Prostě kdo neboural při závodech aspoň jednou, nejel na hranici možností. A to bych řekl, že Ken se snaží dostatečně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3155 sekund.