Navštíveno 1093x

Ahoj, prosím, potřebuju pomoc s výběrem navigace.
Jdu do nové práce a budu jezdit pouze po česku. Nepotřebuju nějakou hypersuperultra s x funkcema ale jednoduchou a pokud mžno číslama popisnýma.
Co jsem se koukal tak se mi líbila GARMIN Nuvi 1300 ČR Lifetime s doživotní aktualizací map.
Někdo radí tomtom ale já vubec v tomto netuším.
Budu rád za každou radu :)
díky
Garmina jsem doporucil nedavno, je peknej, nicmene ted po case musim rict, ze Tomtom se mi zda lepsi.
ALE co je pecka u garminu je ten BT modul, co pak umi prostrednictvim navi zobrazovat spoustu udaju z RJ auta.
a nějakej konkrétní tomtom ? za nějakou rozumnou cenu
Tak to musi poradit nekdo jinej, ja mam 920T starou a jsem spokojenej maximalne...

24.03.2011, 19:48 |
Drtič | Upraveno: 2011-03-24 19:48:59
TomTomy neumí č.p. v ČR, ne?
Teda umí, ale jen ve velkých městech
jj, to je pěkná věcička, jen škoda, že navigační SW prostě nic moc :-(
[ Link ]
TomTom umí čísla orientační... bohužel ne všude (někde jsou jenom popisná)

24.03.2011, 20:30 |
ABERTO | Upraveno: 2011-03-24 20:34:35
Tuhle jsem byl na školení TomTomu kde se nám paní snažila vnutit přednosti TomToma oproti lifetime aktualizacím Garmina, moc silných argumentů neměla :D
Nicméně TomTom je pořád jednička na trhu v prodejnosti, nová řada modelů, funkec jako IQ routes, body zájmu apod. Garmin v těsném závěsu na druhém místě válcující TomToma s doživotními aktualizacemi grátis ... :-)
Edit : kdyby mě provoz hradila firma, nebo kdybych ji fakt využíval profesionálně, jdu do TomToma a neřeším výdaje za aktualizace bo si myslím že je objektivnější. Kdybych vybíral domů pro sebe, beru Garmina z ekonomických důvodů.

25.03.2011, 06:30 |
dj.DEKL | Upraveno: 2011-03-25 06:32:13
Zatím jde TT lehce aktualizovat doma, takže volba jasná :o) Akorát bacha na vnitřní pamět (chtělo by to 4GB) nebo slot na SD, kvůli velikosti map. Ale pokud budeš jezdit po česku, tak mapa východní evropy má 200MB.
dj. Sice mam ted koupeny aktualizace, ale do budoucna by me to zajimalo, vis jak na to? Samozrejme vse legalne ;)

25.03.2011, 08:13 |
Bucci čísla popisný v PNA (pevná navi) jedině Dynavix (99,7% pokrytí číslama popisnýma)
pak navigon ten má asi 87%
tappaja: tak pak dej vědět, poradím :o)

28.03.2011, 08:28 |
Bucci tappiku: update TT umim :-)