Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou tiskárnu do kanclu...

o Navštíveno 737x o
o 24.03.2011, 09:19 | TomasW
Poraďte prosím kterou tiskárnu z těchto 3 vybrat do kanceláře. Zajímá mě hlavně životnost a případně rychlost servisu.
1- Canon MF8030Cn
2- Minolta Laserová tiskárna magicolor® 1690MF-d
3- Xerox Phaser 6121MFP bar
4- Hp Color Laserjet Pro CM1415fn

Po zkušenostech se Samsungem nutnu něco co chvilku vydrží

Díky

o 24.03.2011, 19:26 | ABERTO
Kterou ze třech a máš uvedené 4 :-) Co takhle HP Office Jet 8500 ? V nákladech na tisk to strčí tyhle rozežraný colorky do kapsy ...
o 24.03.2011, 19:34 | ABERTO
Asi nejdůležitější parametr je říct si kolik toho vytisknu, pak vzít jednu tiskárnu po druhé a spočítat si orientační náklady na tisk tzn.cena toneru v poměru udané výtěžnosti. Pro malé kanceláře je to HP 8500 bestseller, nicméně kdyby jsi chtěl zůstat u uvedených laserů, tak za sebe bych asi sáhl po tom Canonu, bo 716tky tonery mi Ecotoner naplní pod 1000kč/ks s DPH :)
o 24.03.2011, 19:56 | Pekys
Do kanceláře už bych asi koukal po parametrech jako:

- rychlost vytištění první stránky
- zásobník na ruční vložení
- velikost zásobníku na papír
- ekonomika provozu

Já mám asi nejlepší zkušenosti s HP.
o 24.03.2011, 20:19 | Squere
na firmě mám už přes rok MF8330 cdn za tu dobu jsem s ním max. spokojenej, rychlý první tisk (druhý trvá o něco dýl ale pak už to jede zase jeden papír za druhym)jednoduché ovládání. Občas z ničeho nic začne zahřívat toner ale po pěti sekundách vše zase ztichne. Navíc by měli mít záruku na první rok zákazníka.
o 24.03.2011, 20:22 | ABERTO
Squere - politika Canon a HP, záruka 12 měsíců pro firmy a podnikatele, 24 měsíců pro běžného koncáka, vše v servise s 30ti denní lhůtou. Veškerý nadstandard si musíš připlatit ...
o 24.03.2011, 21:01 | Squere
aha, tak ted uz to tak neni, ale ja mel zaruku 1 rok s tim že ke mně dojedou a opraví to u mě a bez příplatku
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3577 sekund.