Navštíveno 888x

Zdravím lidi. Mám na vás ohromnou prosbičku, doufám, že mi někdo poradíte Usmívající ...
Potřeboval bych najít, či nějak zjistit, kde co a jak -> manuál automobilové elektroniky. No asi něco takto. Kdyby existovala příručka pro "voly" (na příkladu palubního PC - které vypadá, překvapivě, v podstatě jako grafická karta nebo zvukovka), - tohle je PCB deska, tohle je transitor, tohle jsou polovodiče.... Nevítě někdo o tom kde a jak takovou příručku sehnat či o někom, kdo se v tom vyzná ? Moc by mi to pomohlo.
Věc se má asi tak. Nevím proč mě vybrali do duhého kola výběrového řízení na pozici (plánovač výroby) ale vlastně jde o process engineering. V mém CV viděli, že mám vystudovanou ekonomku. No ale rád bych byl napříště trochu připraven abych nezažil znovu tu bolístku, že přede mě předloží onu součástku (palubní PC) a já na to čumím a nejsem schopen říct co je co.
lol, to si vygooglil vsetky fora so slovom auto, regol sa a snazis sa zohnat nejake info ? tak to uz je potom pekna zufalost...... skus pouzit google este raz a mozno najdes co potrebujes.....
nenastupujes nahodou do Continentalu?
...pokud jo, tak tě můžu ubezpečit, že tam někteří plánovači neviděli fyzicky rok součástku, o které x měsíců meditujou a když se jim dostala po roce na stůl, tak pronesou "aha, tak takhle to vypadá" (bohužel NEjoke)
delal jsem v tomhle devet let (alps automotive v Boskovicich, SMT technik) a muzu ti rict jen jedno ... uprimnou soustrast