Navštíveno 1114x

zdarec , mám dotaz.
može si zaměstnavatel nechat předložit dejme temu můj výpis trestných bodů ?
dneskaj s tym došel jednatel , že chce od každýho donést z úřadu výpis , kolik máme nebo nemáme trestných bodů , a my máme pocit , že je mu po tem hovno. je na to nejaký zákon nebo předpis , esi na to má právo nebo nemá ?
díky moc
Tak právo na to asi nemá, ale může říci, nebo vydat vnitří předpis, že kdo nedoloží body, tak že nemůže řídit služební auta, třebas :-D

23.03.2011, 19:56 |
KFL Jako Hightower.
předpis zatím nevydal , a dyby kluci nesměli jezdit , tak može zavřít firmu :o)
Třeba vám chce dát odměny :-D a podle bodů to bude rozdělovat :-D
Spíš chce mít přehled o tom, jaký asi je kdo řidič, nevím, za tohle by vás nevyhodil, je to spíš vaše osobní věc, průser hodně bodů.
spíš ně ide o to , esi mu možu říct , že sů to moje soukromý údaje a nemosím mu jich zdělovat.
klidně mu napíšu čestný prohlášení , že nemám zebraný body , ale kvůli němu nebudu trávit na úřadě čas.
esi zasej bude házat zákonama , tak se nechytám , takže každá rada dobrá.

23.03.2011, 20:12 |
DaveX Pokud máš všechny body, tak bych to neřešil, abys ho třeba nějak nenasral :)
néni nad to se pořádně pohádat s šéfem , nemám problém , má víra je pevná , neotřesitelná vole:o)
teď sem volal kamošovi , a byla ně zdělená podstata: jeden kořeň od nás nejaký ten pátek zpátky sejmul špíglem dědka na kole , dostal flastr a ty věci kolem , a dyž se ho včíl jednatel ptal , kolik za to dostal bodů , tak ho poslal doprdele. takže teď se kontrola bodů vyhlásila celopodnikově a asi doufá , že se dozví neco navíc.

23.03.2011, 20:19 |
MaxxT na poste to mas za pet minut a asi bych to tak nehrotil, bud rad, ze o vas ma zajem nez ze je mu to vsechno fuk
ide o princip , ten na nás sere jak na placatý kameně. pro většinu z nás sů to věci , kerý vědět nemosí.
fakt ide enom o princip , ten čas na úřadě mě sice sere , protože se mám stěhovat a neni čas na blbosti , ale pokud na to nemá nejak nárok ze zákona , tak mu blbca nigdo dělat nebude.
a proc jsi se ho teda rovnou nezeptal, k cemu to chce, kdyz s tim dosel?
nebyl sem u teho , do práce chodím podle teho jak mě platijů :o)
Ale v pátek je tradiční každoroční schůza , tak se zeptám , minule zme se taky na cosi ptali a kamoš vyletěl , mě udělali ty ty ty , ty půjdeš. no uvidíme.
tak si napred zjisti, o co jde a pak vymyslej nejakou revoltu.
nekdy to nejjednodussi reseni byva fakt nejjednodussi :-)
je to proto , protože on chce , nic víc , nic míň , negdy máme pocit , že tá firma je jeho.
co odešel bývalý jednatel a z blbýho vedoucího udělali novýho jednatela , ide to do sraček.
jura.j - už delší dobu přemýšlím, jestli jsi fakt tak extrémní Moravák nebo je to nějaká parodie na češtinu, protože ten dialekt je fakt síla :-) Ale nic ve zlým, je to prča :-)
Jinak si myslím, že na to právo nemá, nicméně je to tvůj zaměstnavatel a pokud se na něj vysereš, tak on se příště vysere na tebe :-) Rozhodně to za to nestojí, já bych se podvolil.
to Mr.Scully: tož dík , že se bavíš , já se tu eště snažím trocha krotit , aby ně aspoň negdo rozuměl.
já su typ člověka , co na srci , to na jazyku a nemám problém mu barz co říct , nejsu a nebudu tá ovca , kerá skopí hlavu a je potichu , za tych sedn roků , co su ve firmě už sem si dupl hodněkrát , dycky ně to vyšlo a pořád tu dělám.
asi dobře ví , že takovýho blbca už by mysím aj v tejto době nenašél. no uvidíme v pátek
Mr.scully: to víš no, dědiňáci :-) (vesničani)A to není moravština, ale ,,hantec,, jejich vesnice. Tady co vesnice to originál nářečí :-D Bydlím kousek od něj a musím říct, že se hodně krotí :-D
Jinak sorry za OT
tak zas u kyjova to tak hrozný není,ale asi stačí kousek vedle a mluví se jinak.
LukeFab: tož včíl ně řekni , kde u kyjova to néni tak hrozný , v kerej dědině. ně to nejak nepřipadne