Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz: kdo/co mi volalo?

o Navštíveno 3398x o
o 23.03.2011, 14:52 | hawai
zdarec, potřeboval bych poradit kdo, případně co mi dneska volalo, první hovor v 11:10, volá číslo 731547453. zvednu to, povídám dobrý den.... než jsem to stačil doříct tak se to přerušilo, hovor trval 00:02, volám zpátky ale obsazeno, takže na to prdim a dál neřešim.
v 11:41 další telefonát, zdá se to být zase to číslo, tak to zvednu, představim se atd a na druhym konci ticho, tak do toho ještě chvíli křičim halo halo ale nic, tak pokládám, hovor 01:03. když zpětně kouknu na číslo, tak je ale jiný než to předtim, tentokrát 731547460
což mě dost zaskočilo, protože až na poslední dvoučíslí je to číslo stejný. takže tipuju že to byl asi nějakej automat nebo něco, ale rád bych věděl co to bylo zač a jestli to třeba nebyl nějakej placenej hovor nebo jiná sr*čka, tak abych to kdyžtak začal co nejdřív řešit a pak se nedivil co mi přijde za vyúčtování.
nějaký nápady někdo?

o 23.03.2011, 15:07 | Zdenek (A)
Nevim, co to bylo, ale rozhodne bych nevolal zpet na nejaky neznamy cislo. Kdyz mi nekdo neco chce, tak at zavola on...
o 23.03.2011, 15:15 | michal_smsmsm (A)
tipuju to na banku, nebo nejakej jinej podobne sikovnej urad kde proste jen maji gsm branu... ale rozhodne nevolat zpet, jestli neco chteji at si zavolaji...
o 23.03.2011, 15:58 | Ghofig
on vetsinou pomuze strejda google:
[ Link ]
o 23.03.2011, 20:29 | Pekys
poslední dobou se to nějak rozmnožilo, jsou to banky a jejich drzost nezná mezí. Telefon třeba v pátek v 21:30, což jsem jim vysvětlil, že pokud chtějí lákat člověka na nějaký jejich výhody, tak se v tenhle čas rozhodně nevolá :)
o 23.03.2011, 20:31 | Mr.Scully
Takových čísel mi volá dost, stalo se mi i to, že jsem měl nepřijatý hovor v sobotu ve 02:30 a když jsem zagoogloval, tak jsem zjistil, že je to nějaký prodejce vysavačů nebo co... ignorovat, neberu žádná cizí čísla a mám pokoj :) Pracuju v IT, takže když něco potřebuje zákazník, tak mi pošle maila a hotovo.
o 23.03.2011, 20:38 | Pekys
noční jsem měl taky, ale ze skrytýho :)
o 23.03.2011, 20:39 | hawai
ok, takže se nemusim bát že to bylo něco placenýho...?
o 23.03.2011, 20:47 | Pekys
bát se nemusíš
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.