Navštíveno 1131x

20.03.2011, 21:27 |
clown protoze na obludce odesel posledni dil vyfuku ..
reknete od koho ??
posledni dil Bosal vydrzel ani 4 roky
dira i utrzena trubka .. , nechapu :o)
takze ted ..
ASSO, WALKER, BOSAL ?? jako nepotrebuju vejfuk na 6 let, jen mi to u Bosalu prekvapilo..

20.03.2011, 21:44 |
Komba Ono taky bude záležet jak ten výfuk bude namáhanej.Zda to jezdí denně nebo crcačky a pořád to stojí.
Bosal a Walker by měli bez problému ty 4 roky vydržet.

20.03.2011, 22:16 |
clown uz jen malo cca 20t rocne :o) benzin
Mam jeste komplet original na svym aute :) A to je 10let a najeto pres 260t km :)
na jaký auto to máš? Moji zákazníci jsou spokojení s Imasafem, jinak Bosal není špatnej, Walker o něco lepší

21.03.2011, 08:28 |
clown dedecek Galaxy 2.3 16V 107kw /1999..
potrebuji to vyresit dnes, takze skaknu pro to, co bude :o)
Kightey .. tak on odesel jen koncak .. , stredak je OK, davali se oba Bosalove spolu .., ale auto ted malo jezdi, takze je to dany tim
Ja zase slysel posledni dobou samy negativni ohlasy na Bosala....
Ja montuju Vectory nebo Clariuse.... Neni to TOP ale je to levne. Vse pred montazi jeste osetrim. A zatim v pohode, nejstarsi pres 2 roky nalitano a porad jak novy.
Minulej týden jsem řešil taky výfuk na scenica a koupil jsem nakonec Tyll. Prý to vydrží tak osum, devět let. Je to teda na diesel, ale údajně je dvouplášťový a pohliníkovaný, tak uvidím.
aspoň že nejsem sám, kdo má blbou zkušenost s Bosalem, já to řeším tak, že seženu originál, nechám opískovat a nahliníkovat a je to..