Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help..PC nenajde USB

o Navštíveno 2050x o
o 20.03.2011, 15:04 | dolph
Zdar.. nevíte někdo prosím v čem by mohl být problém když mi počítač nenajde flashdisk ? v práci mám XP --- strčím "flešku" ,najde během sekundy a funguje.. doma mám XP --- strčím ji tam a nic. Ani v jednom USB ze sedmi mi nejede..a docela mě to sere :) díky za radu

o 20.03.2011, 16:30 | jasisoft
a ostatne veci na tych usbckach funguju ? alebo to robi len ten flash disk...
o 20.03.2011, 16:34 | dolph | Upraveno: 2011-03-20 16:35:04
všechno ostatní ve všech funguje.. jiná fleška, telefon, foťák,myš, klávesnice, tiskárna.. jen tato jedna paměť nefunguje. a přitom je funkční. ovladače na USB jsem aktualizoval a pořád to neběží.
o 20.03.2011, 18:14 | koren
mozna mas pripojeno moc usb zarizeni?
o 20.03.2011, 18:36 | jasisoft
mozno ma ta flashka vacsi odber stavy ako dokaze poskytnut tvoje pc na usb.... ja osobne to vacsinou neriesim, nejde, zahodim alebo darujem a kupim druhu.
o 20.03.2011, 20:18 | dolph
koren: to si nemyslím. běžně jsou zacpané všechny USBčka a běží v pohodě.

jasisoft: právě že to co mám je taková mrdka co jsem dostal v práci.. žádná dioda nic. takže to si myslim že asi taky neni ten problem.
o 20.03.2011, 20:32 | koren
myslel jsem ten samej problem co zminoval jasisoft, jen jsem to napsal trochu laicky:-)
muzes zkusit zvysit napeti v biosu a pro jistotu zapnout legacy support, pak uz jen pci usb rozsirujici karta a jina flashka...
o 20.03.2011, 20:56 | dolph
koren :-) ja jsem rad ze ten pocitac zapnu, zajdu na net, kouknu na fotky a to je vsechno... takove nejake biosy a podobne veci co jsou hluboko v pocitaci mi nic nerikaji a jak se znam tak bych něco zdupal a kvuli jedne paměti bych už nerozjel komp vubec :) takze flashku vyhodim a poridim asi jinou :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.