Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > DO

o Navštíveno 1111x o
o 19.03.2011, 20:01 | repak
mam audi a3 r.v. 2000. zohnal som si vyskakovaci kluc z novych audi. samozrejme ma kluc aj dialku ktora pouziva frekvenciu 433mhz. chcem sa spytat co musim kupit aby som to sparoval a fungovalo mi dialkove... pozeral som neake can bus alarmy ale noc sa do toho nevyznam ako to funguje. ten samotny alarm sa naprogramuje s klucom a akonahle ja dam zamknut auto posle slignal aj do alarmu, alebo ak ja dam zamknut auto kluc posle signal len centralu a z centralu ide signal dalej do alarmu. proste ci kluc komunikuje priamo s alarmom alebo potrebuje tu dialku na central... snad chapete.

o 19.03.2011, 20:23 | jasisoft
potrebujes nakodovat komfortnu jednotku, ak to vobec na tvoj model audi pojde, potom s nou sparovat kluc a prehodit planzetu.... napriklad na octavii si musel pri klasickych klucoch komfortku vyhodit a zohnat novsiu ku ktorej boli origo vyskakovacie kluce.... pokial chces len central na dialkove, jednoduchsie mas kupit nejaky alarm s imitaciou koncernovych klucov alebo napriklad od keetecu modul dialkoveho na central [ Link ]
o 19.03.2011, 20:31 | repak
ano ano tak som to planoval.. kupil som si alarm mistral max r3. ''super vyskakovacka'' kvalita asi tak ze sa bojim to aj vopchat do zapalovania.. zohnal som si origo kluc a to je uplne nieco ine.. preto to chcem neako inak poriesit... skusal som aj prehodit plosak kedze kluce sa velmi podobaju ale nejde to.
o 19.03.2011, 20:42 | repak
ta komfortna jednotka... ona sama o sebe komunikuje s klucom?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3491 sekund.