Navštíveno 2540x

Republika Čeko, Bohemia,
město Praha, država moja.
[ Link ] X
[ Link ] Je tohle jeste nas stat? Mam se zacit opravdu bat?
Tak ti z Vítkova to mají dle mě oprávněné, bohužel ale ten cikán to má za málo, těch 10 mu měli nechat, ne-li, pokud by to šlo, přidat. Ale právo je právo a právo vykonávají soudci, ne roboti a holt jsou ovlitnitelní...
Obojí je hnus co se stalo, ale ještě větší hnus jsou naše soudy a tresty...

18.03.2011, 21:51 |
Veva tohle je neskutečné svinstvo, toho hajzla co znásilnil, okradl a zbyl malého kluka bych hodil do té nejmenší kobky!!!
HIGHTOWER: opravdu se ti zdá 22let na Mírově bez možnosti propuštění na podmínku jako přiměřený trest?
Co si budeme namlouvat, šli tam s tím, že je prostě vypálejí a že tam všichni co tam jsou uhoří, keci, že nevěděli, že tam někdo bydlí jsou jen keci...
Taky jsem v práci u pčr řešil podobné věci a ti, co to udělali prostě vylízaný paka a věděli moc dobře, co dělají a co tím mohou a chtějí způsobit.
A pokud bys na tohle řekl, že to jsou stejně cikáni, tak není o čem se bavit...
Hightower, ja je vsechny hazu do jednoho pytle a poslal bych je expresem do japonska chladit elektrarny. Dost lidi mi rika: "ale oni vsichni nejsou takoviii". HOVNO! Neznam jedinyho, jednoho jedinyho kterej je "normalni". I ten posranej Giňa nebo co to bylo za spinu co byl v ČT redaktorem bral davky pri zamestnani myslim, nebo dokonce pridavky na decka ktery nemel.

18.03.2011, 22:16 |
rcman Naše soudy a zákony jsou postavený lidma který maji tušení že dřív nebo později se dostanou do problémů ze zákonem. Tak si dělaj zadní vrátka. Bohužel těma vrátkama projde více lidí který maji cestu kolem...
Oba ty případy jsou strašný!
Těžko říct kdo stoho bude mít větší a horší následky...
Víceméně mě osobně na tom sere to, že oni půjdou do báně. Tam maji zajištěnou stravu, sociální zařízení a já nevim co. A budou se v podstatě jenom flákat. A to v base dneska maji i možnost si dodělat školu apod.
No a já tady na ně budu makat.
A k tématu... Dávno už nejsme Českej stát. Od tý doby co se tady začlo všechno prodávat. A někde se mluví Rusky místo češtiny si tady opravdu nepřijdu jako že je tenhle stát plnej čechů.
Jo, znám asi tak 2, co jsou z jedné rodiny bratři a jsou dobrý, mají maturitu a makají normálka a nejsou to vyžírkové. Ale procentuálně jsou tak 1% z těch, co znám. Ale i tak, aspoň něco.
To že je basa pohodička, tak to je zase chyba, ono by stačilo klidně i menší tresty dávat, ale kdyby museli 6 dní v týdnu makat 10 hodin v dole apod. tak to by jim dalo tak zabrat, jako by byli zavřený dvojnásobek času... Ale je to stále o právech apod. ale to že tu dlouho platí, že pachatelé mají větší práva než poškozený či pozůstalí po obětech, to je bohužel smutná realita :-(
Jen říkám, jak to je z pohledu člověka, který se v tom více vyzná, více o tom ví, jak to chodí.

18.03.2011, 22:31 |
Rudi a to je právě ten rasismums! Bílej dostane 20let a případ je stále masivně medializovanej, kdežto černej cikán dostane 10let, tím média uklidněj okolí, nicméně následně o tom informuje jedinej server, že dostal jenom 5let. Kde to jsme?
Za brutální, 3,5hodinývo týraní dostane černej jenom, ale opravdu jenom 5let? TO JE RASISMUS!
Tady
[ Link ] dostali 2 BÍLÍ, každej po min. 17letech, to je 3x tolik jak ten černej imbecilní( díky svému IQ ani toho nedosáhne) CIKÁN.
Kde to jsme? Jsme opravdu v rasistickým státě, kde ČERNÍ a "diskriminovaní" CIKÁNI dostávaj 1/4 tresty, jak BÍLÍ LIDÉ!
Ono tam jde o to, že byl mladistvý a tam je jiná sazba, ale i tak to snížení je hnus...

18.03.2011, 22:35 |
Rudi Jinak ohledně černých Cikánů. Znám celkem dost cikánů z okolí( možná i 5%), který poctivě pracovali či stále ještě pracují a to i dost spolehlivě, někteří i víc jak někteří bílí. Z tohodle důvodu všechny cikány neházim do jednoho pytle bo vim, že slušní existujou!
Nicméně neznám jedinýho Roma, kterej by pracoval, ty uměj akorát remcat a chodit pro socku...
Rudi: To je přesné, cikáni mají světlé :-D vyjímky, Romové ne, Rom = rasitsta!
Nejradši bych na Patrika udělal nějakou sbírku, abysme ukázali, že Češi pořád umí držet při sobě :-(
Tohle je ta zkurvená politická korektnost, pozitivní diskriminace, posranost před EU a jejich komisema, který budou kontrolovat, jestli tady chudáčky cikány, kteří mají zajištěný pohodlný život díky našemu sociálnímu systému, nějak nediskriminujeme.
NASRAT. Trpělivost Čechů nebude nekonečná. Stejně jako většina zbylé populace neznám jediného cikána, který by pracoval, stejně tak jsem na vejšce neviděl ani jednoho cikána (zato Vietnamce nebo černochy ano) a stejně jako nemalá část bílé populace jsem byl tlupou cikánských zmrdů zbit, aniž by se o to zajímala TV Noha nebo aniž by se to vůbec řešilo. Škoda, že nemůžu svůj názor na toto "etnikum" vyjádřit nějak upřímněji, protože pak by to smrdělo obviněním z rasové nesnášenlivosti...

18.03.2011, 23:59 |
FBS jsem rasista a jsem na to hrdej...nechapu jak muze nekdo tise prihlizet nebo je dokonce obhajovat... Nechapu kam az tahle diskriminace muze dojit... Je mi z toho smutno...

19.03.2011, 00:09 |
FBS A verim, ze kluci co si dokazovali ze jsou tvrdí, nechteli cikány upálit, verím ze to bylo tak, ze jim chteli zapalit dum, vystvat je nekam jinam bez umyslu zabiti... Zato cikán kterej tyral, mucil a znasilnil malyho kluka??? jen pet let? neverim svym usim... :-(

19.03.2011, 01:08 |
maxov i já sem rasista a jsem na to hrdej,ale sem rasista na zkurveny cigany,podělany kerý nic nedělej a jen dostávaj a ještě tohle všechno...kurva furt je všude jak nebude na duchody a podobně,kdyby radši tu havět vyhnali a s tím poslali do prdele i celou EU

19.03.2011, 07:01 |
Zephyr | Upraveno: 2011-03-19 07:01:41
jako maxov a FBS...
paradoxní je, že se cikánů zastávaj vždycky lidi, kteří od nich bydlí hodně daleko a tak si vytvářej názor na základě hovadin co blijou v televizi.. víc se tu rozepisovat radši nebudu, protože kdoví kolik cigorek už má dneska net a na podobnejch forech si tipujou co šlohnou
Kdo dělá zákony? Kdo jim dělá takový podmínky? Jsou to cigáni?A ještě jedna věc když házíte všechny cigány do jednoho pytle jak poznáte kdo je cigán a kdo ne? Cigáni mě asi 3krát okradli ale co mě nejvíc sere je že mě každej měsíc okrádají ti zmrdi co si rozebírájí státní zakázky a ti úředníci co si za to berou úplatky.
Kdo z vás co píše jaká je vězení pohodička tam byl a na jakém baráku..!??
Chadzi - on je totiž maličko rozdíl, jestli ti měsíčně zmizí nějaké peníze z účtu směrem k státu nebo jestli tě na ulici potká cikán s nožem a obere tě o osobní věci. Já tedy výrazně preferuju okrádání státem. Radši dám státu nepřímo deset litrů, než aby mě na ulici někdo oloupil o litr.

19.03.2011, 15:46 |
DaveX martin.dusa: Já myslím, že oni neumí číst. Takže to je v pohodě.
ten kdo se jich zastává - tak s nima prostě nemůže mít osobní zkušenost ... u nás ve vesnici jich bydlí jak sraček, na Kladně kde dělám jich je stejně - 100% nejsem pro žádné blby jako v tom Vítkově - to dítě - to je hrozný ta holčička .o(( - ale prosě za mě koupit ostrov, hodit je tam a přerušit přísun žrádla .... vždyť si nic nezasloužej - jsou to jenom paraziti ___ kdo namítne že jsou takový i bilý ano - jsou - ale na procento je to zanedbatelný ...
Mr.Scully : Cigán tě okrade s kudlou, bílej ti znásilní a zabije dítě všechno stojí za hovno.....Chce to nějaký řešení ale deportace nebo vyhlazení už myslím někdo zkoušel a každej ví jak to dopadlo. Začne to cigánama, pak větnamci protože neplatí pořádně daně a pašujou věci, pak třeba mentálně postižení lidi atd...

19.03.2011, 20:41 |
MazliG | Upraveno: 2011-03-19 20:45:57
Chadzi: nojo, ale kdo umí počítat - porodnost vůči bílejm, dávky - za chvíli to tu bude jako v anglii, nebo francii .o( tam je už prostě problém, a šášule Sárkózů to řeší - ale co zbývá ? ? ? jak to řešit jinak - bydlím na vesnici, kde NECHCI dát moje dítě do škoky, protože v té samé školce, kam jsem chodil já jsou jenom pomalu černý ... škola - první stupeň to samý - prostě hrůza - cigán u nás má 4 dcery, každá z nich má ve 20 letech 2-3 děti ? ? ? - podle mě se prostě jednou přemnoží .o)
Zadny deportace. Staci rovnej pristup policie a hlavne soudu ke vsem a pujdou pryc sami. Dzamylu a podobny zmrdy nakopat do prdele a je klid.
MazliG: Ve 20 letech jen 3 deti? Fotr dlouho sedel?:-D

19.03.2011, 22:04 |
maxov kozlustechnykus rofl:DDD
kdyby tady nedelali bordel,tak mi tu nevadí.pro mě je to špína.zatim jsem nepotkal ani jednoho normálního
na slovensku jim vzali davky, cigani sli rabovat a prijeli vojaci v tancich, zadne srani, cr je posrana z eu, ve vlade chybi frajer co ma koule, sice opatrne jednani neni zle ale vseho s mirou ;)