Navštíveno 1026x

18.03.2011, 20:07 |
mishan | Upraveno: 2011-03-18 20:09:15
Projížděl sem o něco víc, než 50 a problikla mě dálkovýma do protivky u kraje cesty modrá felicie, tak sem to otočil a projel kolem nich a měli tam radar a dále stál VW transporter, Tak mám dotaz ,jestli mě zmeřili a vyfotili tím probliknutím, nebo ne, díky
to asi poznáš tak,že ti dojde dopis.
a byly to dalkove nebo ten blesk, co maji dole pod naraznikem?:)

18.03.2011, 20:42 |
mishan | Upraveno: 2011-03-18 20:43:53
100% dálkové, to pod nárazníkem určo ne, asi mě chtěli pokárat :-D
do protivky? To je jako co? :-D

18.03.2011, 20:44 |
mishan | Upraveno: 2011-03-18 20:44:40
v protisměru, pardon :-)
HIGHTOWER - vy v práglu nepoužíváte "do protivky" ?? Já myslel, že je to celkem obecně používaná fráze :))
Tak z Prahy nepocházím, takže nevím. Já si to jako myslel, ale nikdy jsem to neslyšel, ale to je tedy výraz :-D
V Praze se často používá: Debilní bl... z Br.. nebo z Ostr.... např. :-D
hehe, to je jak z toho vtipu:
Chlasta Pepík v brně na zelňáku z kašny a vidí ho dva mítní:
"co to chlemtáš, dyť do teho chčijó morgoši".
"Promiňté, ja jsem vám nerozuměl, ja jsem z Prahé."
"jo z Prahy, no řikám, pijte pomalu, je to studené".
HIGT - z Tvého příspěvku chápu, že v Brně se jízdě do protisměru říká "do protivky" a v Praze debilní blbec z Brna ? Bože co vy jste to za národ ... :D :D :D
Kdepak, tak jsem to nemyslel :-D Jen říkám, žer jsem to slyšel poprvé a ty si říkal, že se divíš, že se to v Praze nepoužívá :-D Tak jsem řekl, že se v Praze používá ne na protisměr, ale hlavně to, co jsem napsal. Navíc já stejně mám raději Brno než Prahu :-) Takže asi tak :-P
jasný, pochopil jsem, jen mi to nedalo si rýpnout :D Já myslím, že je to všude uplně stejný, žil jsem chvíli v Irsku a 30km od Dublinu si už místní nerozuměli, protože každej měl jinej hantec :D Jinak Brno nebo Praha, je to uplně jedno, všude se najde mraky dobrých lidí a stejně tak pitomců :)
mishan - sry za OT mimo Tvé téma :)