Navštíveno 1070x

Potřeboval bych se poradit abych nemusel vážit zbytečnou cestu na dopravní ouřad. Koupil jsem calibru na díly, která je již rozebraná. Při koupi sem s majitelem klasicky sepsal kupni smlouvu, dal mi malej TK a velkej si nechal s tim ze to na me odhlasi a velkej technicak mi posle. Ovšem to se tak nestalo, uběhly 3 tydny, typek vyplej telefon a technicak nikde. Potřebuju dat papiry do depozita a dotaz zni jestli to bez velkeho technicaku jde? Co sem se bavil se znamim tak do depozita se ukladaji jen SPZ a malej technicak. Ale jde o to jestli po me budou chtit pri ukladani velkej předložit. Nebo jestli bude stacit jen kupni smlouva jako dukaz ze auto je moje s tim ze pani u okynka vysvetlim situaci proc velkej TP nemam a ze patrne ani mit nebudu a ze potrebuju auto ulozit do depozita.
musíš mít velký TP. Do něj se píšou veškeré úkony, tedy i tebou uvedený depozit.

17.03.2011, 19:58 |
Lubak Do depozitu můžeš dát auto která je na tebe napsaná v TP, žádnej polopřevod atd. ale prostě na tebe napsané.
Alespon takto mě to bylo řečeno v prosinci na DI.takže bez velkého TP jsi v pr...
ano, musel by samozřejmě i to auto dohlásit.. takže až budeš mít TP, tak udělat evidenčku, dojít na úřad přihlásit / případně zaplatit i EKO/ a dát hned do depozitu

17.03.2011, 20:09 |
Lubak přesně tak jak píše Pepino
tak to nasrat :-D Pac platit 5 litru eko a navic udelat evidencku s autem co je rozrezany nevim nevim no :-D mno tak nic no nahlasim kradez auta a hotovo.

17.03.2011, 20:14 |
Lubak jj tomu se nevyhneš pokud chceš jít legální cestou
ona existuje jeste nejaka nelegalni cesta?
no nelegální je právě třeba ta krádež :)

17.03.2011, 20:53 |
Kesam Takže si v prdeli zase :-)
nejsem kdyz nahlasim kradez :)) a zmrd at si velkej TP strci ...

17.03.2011, 23:18 |
sotek Pokud jsi auto kupoval s tím že ho rozřežeš na ND, měl jsi se domluvit s původním majitelem ať ho on vyřadí z evidence. Pokud ovšem ty papíry do budoucna nechceš použít na jiné auto.
Takhle to jsou akorád starosti navíc, protože Ty nevíš zda to na Tebe ve skutečnosti už neodhlásil; tady se pak může stát, že po někom z vás budou vymáhat pojištění - dohadujte se čí to auto vlastně je a vysvětluj že už fyzicky neexistuje. Těžko se pak dělá likvidace bez auta (teda jde to, ale ne zadarmo).
Papíry jsem mel v planu puvodne take pripadne prodat a kdyby se neprodali tak depozitum ale jelikoz neni velkej TP tak ted neudelam ani jedno takze musim nahlasit kradez ale s tim ze auto bylo ukradeno bez spz ktere jsem z neho sundal pac sem se ho chystal dat do depozita.
Pripade da se nejak zjistit jestli je auto na me odhlaseno? Treba na dopravnim uradu podle spz?

18.03.2011, 13:50 |
luda551 | Upraveno: 2011-03-18 13:50:52
Udelat ekolikvidaci.
Mas jeste kastly??? hlavne si vyřízni VIN!!!
kastli jeste mam. No jestli se tomu teda da jeste rikat kastle :-D neboj vin vyriznu. Ekolikvidaci neudelam pokud nemam velkej technicak a mozna na me auto neni ani odhlasene...