Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > neděláte někdo v audi?

o Navštíveno 880x o
o 16.03.2011, 20:36 | maiky46
potřeboval bych zjistit pár věci dle vin jak schánim pro mladou tt.ideálně kdyby to šlo vytiskout či v elektronický podobě abych to mohl pořádně proštudovat. červený padlo protože se s nima nedalo dohodnout když tam nic nesedělo dle papírů tak sme vybrali ted dvě další

o 17.03.2011, 06:51 | rcman
Ahoj,

Dělám ve Škodovce. Ale Audi je hned vedle a Etku mám.

Co by si potřeboval zjistit?
o 17.03.2011, 12:35 | maiky46
prosimtě,potřeboval bych veškerou dokumentaci co tam je, tedy informace o vozu z výroby i veškerou servisní dokumentaci.když jsem to nedávno zjištoval po telefonu na jedno tt, tak mi řekli naprosto vše kdy auto vzniklo, kdy se přihlásilo, jeslti bylo bourané, kdy a co se na autě dělalo.atd.. bohužel to nesedělo vůbec s autem tak sme ho nekoupili a hledam dále. ted sem vybral dvě další tt. a jedno z nich by jsme chtěli vzít kdyby bylo vše o.k. ideálně kdyby ty informace šli poslat mailem abych je mohl prostudovat,přeci jen co mi řikali minule po telefonu tak toho bylo tolik že se to nedalo vstřebat a byl to půlhodinový telefon minimálně. zatim mam vin od jednoho, od druhého čekam na majitele až ho pošle.

foto k příspěvku  od maiky46

o 17.03.2011, 14:10 | rcman
projel jsem to přes Elsu...

bohužel ale žádnej velkej záznam tam neni.

Jedinný co jsem zjistil výroba 18.7.2001. Prodej 1.9.2001.

Žádný záznamy o servisu nebo kilometrech tam nejsou.
je tam jenom náká servisní akce která neproběhla.

moc jsem ti nepomohl.

Co bych ti mohl ještě zjistit je výpis základní výbavy apod. Ale to je mraky stránek a nedočteš se tam nic co by ti mohlo pomoc při rozhodování jestli to auto za to stojí nebo ne...
o 17.03.2011, 14:20 | maiky46
apon neco,aspon vim ze sedi rok s tim co udavaji,jeste pak pisnu to druhy vin.jinak to kde si hledal je to samy co je v audi jak mi tam minule vyjeli servisni opravy?takze tohle nebylo servisovano v audi? Pisou prave ze jo,tusim dovoz italie
o 17.03.2011, 15:55 | rcman
Jako servisováno to mohlo klidně bejt v Audi. Ale to máš jako u nás. Když tady mechanik dělá někomu melouch. Tak máš v podstatě taky značkovej servis. Za třeba polovinu peněz. Auto se ale ze zakázek na zaměstnance nepropíše do žádný databáze. Pak to vypadá jako u toho VIN čísla co si tady dal. Prostě nic.

A někde to jde klidně i oficiálně na servis ale neni něco v pořádku a nezapíše se to do databáze. Nebo to ten servis neřeší.

těžko říct kde přesně je chyba...

Musí se ale nechat že neni nad to. Když si můžeš takhle projet VIN číslo. A stojíš před autem který má najeto 150.000km. A v pc ti to ukazuje tenhle stav před dvěma lety. Nebo něco podobnýho.

To je hnedka jasný že to neni úplně dobrý...
o 17.03.2011, 16:04 | maiky46
přesně to bylo to červený co sme chtěli koupit tam měli udáno 140 tisíc a před rokem tam bylo 145 servis , ale tam neseděli ani rok výroby a spousta dalšího. na druhou starnu tam bylo všechno evidováno ,veškerý servis.což se mi libilo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3736 sekund.