Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > sipky...

o Navštíveno 941x o
o 16.03.2011, 17:26 | Luboš1
ahoj , najde se tu nekdo kdo hraje sipky?myslim klasiku na terc ne na pc :D hra treba v registrovanych, popripade nejaka liga?

o 16.03.2011, 17:27 | muSlim
Daryl?
o 16.03.2011, 17:28 | Daryl (A)
No profi uz davno ne, ale obcas jeste zajdem s kamosema.

Zalezi co potrebujes ... :)
o 16.03.2011, 18:08 | Luboš1
nejake potreby, treba sipky, terce, sysal a pod nemas neco?
o 17.03.2011, 07:20 | Daryl (A)
Aha. Mno Mám vše ale ne na prodej :-) rady, návody a podobne najdeš na sipky.cz . Nadobicko si musíš vyzkoušet sám. Doporučuji nesetrit a nekupovat ty nejlevnější s tím ze pro zacatek to stačí. Na co si zvyk es s tím pak vetsinou hraješ porad a levný věci te budou limitovat takže pak změníš nástroje což bude znamenat zmenu techniky a podobne.

Co se tyče sisalu: kupuj to, s čím se aktuálne hraje světová série. Cenový rozdíl oproti nějakému horšímu bude tak 100-200 Kč max.

Nauc se počítat a chod na různý otevřeny turnaje. Potkas tam kvalitni hráče a Hodně se naucis.
o 17.03.2011, 15:10 | Luboš1
to daryl:

sipky hraju zhruba 2 roky, sipky mam na turnaje chodum, v kralovehradeckem kraji jsem na 3tim miste, na turnaje chodim pravidelne sobota a utery, jinak jsem to zalozil pro to ze bych rad sehnal nejake sisali popripade nejake sipky plastaky nechci....:D
o 17.03.2011, 20:13 | Daryl (A)
Tak obchodu je až az. Já zrovna nakupuji v kralovohradeckym sipkar.cz . Ma Hodně obsirnej sortiment.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3245 sekund.