Navštíveno 707x

16.03.2011, 11:28 |
LukeFab | Upraveno: 2011-03-16 11:33:04
Kde všude můžu parkovat ve měste se skůtrem.Vidim motorky různě na chodníku,kde by stát neměly a parkovat to mezi auta je blby.někdo do toho drcne a je to nazemi.Toleruje se to nebo jak to je?
Jo v pohodě, jinde než na chodníku neparkuju ;)
A ještě jsem nikdy lísteček za stěračem neměl...

16.03.2011, 12:32 |
clown u nas frajer mel na motorce na skle nalepenej stitek od PCR .. :o) a pak to mel jeste vochcany .., coz jsem mu pral :o)
A proc jsi mu to pral? Nerejpu, jen se tak ptam.

16.03.2011, 21:59 |
clown | Upraveno: 2011-03-16 22:01:06
kdyz mas reservacku parkovani a on ti k tomu pripouta velkou masinu, smerem do ulice, takze bud parkujes jak idiot do ulice, nebo se odres .. co vic si prat ..
mam skutra na chodniku pripoutanýho ke značce zákaz odbočení.
clown: a zkoušels to s policajtama řešit? protože to by mě fakt sralo, kdyby mi nějakej trouba omezoval rezervačku
clown: To jsi nenapsal. Me ten tvuj prvni prispevek prisel jako klasicka skodolibost.

17.03.2011, 09:57 |
clown Luke .., neresil .. uz se odtud odstehovali :o)) Navic ne kazdy den se mi podarilo na "Rku" zaparkovat, obcas tam stal nekdo jinej z fy.
jako frajer zkousel davat masinu i do baraku .. ale prijede s nastartovanou masinou vjede do zavreny baraku .. takze bordel z gum, smrad .., no nastesti mu to pan domaci vysvetlil. (slysel jsem slova do prdele a ven) :o)