Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: modrá smrt W7 po probuzení

o Navštíveno 964x o
o 15.03.2011, 22:55 | Pekys
zdar, neví někdo čím to může být? čistá instalace asi týden, první den v pohodě a od druhýho dne po probuzení ze spánku se po kliknutí na cokoliv kousne, a po chvíli modrá smrt. Taky se mi ve spánku odpojí od netu (sítě). Na druhym PC mi W7 x86 šlapou bez problému, hned po probuzení jsou připojený k netu. Tahle verze je x64 a problémy. HW je všechno nový, s XP to jelo bez problémů.

Neví někdo v čem by to mohlo být? Hlavně to probouzení mě dost sere. Musím ho vždycky natvrdo restartovat. Neřešil už někdo podobný chování?

díky.

o 16.03.2011, 00:57 | maresk
málo informací :-(

info, který potřebujeme:
- BSOD, nahoře vlevo, druhý řádek - co je tam za chybovou hlášku
- druhak - zhruba uprostřed bude driver, na kterém to řachlo - popiš mi to :-)

pokud to nenajdeš, pošli mi na maila .dmp soubory - protáhnu to debuggerem a dokážu Ti pak říct, co se tam děje :-)
o 16.03.2011, 13:58 | Pekys
maresk: zkusim to nejak zachytit, vzdycky jsem stihle jen to ze systém bude restartován aby se zabránilo poškození počítače :) Pak se to restartovalo.

kde ty .dmp soubory budou? Vim že se o nich něco píše v chybách systému, ale teprv se s tim seznamuju, tak budu vděcnej za radu.

Jak to zjistim, dam vedet, pocitam ze vecer :) Je to vcelku pravidelny.

díky
o 21.03.2011, 22:42 | Pekys
poslal jsem ti maila s tema .dmp. Kdybys nasel chvilku a neco z toho dostal, budu moc vdecnej za jakoukoliv radu.

Moc díky
o 21.03.2011, 23:42 | fredy
jestli se sem můžu přisrát tak mám taky malej problém s W7. Používám ho na netbooku a s určitou nepravidelností se mě stává že když zavřu notas a on se přepne do spánku a po nějakém čase ho otevřu tak zjistím že není ve spánku ale že se jen tak tvářil, hřeje jako by byl zaplex a hlavně je seklej, takže musím 5s tržet vypnutí a pak ho normál zapnout. už jsem mezi tím udělal i reinstal jiné verze W7 ale dělá to to samé. mám pocit že mě to dělalo i s XP. hlavně mě to sere kvůli dvoum věcem, jednak že při restartu můžu přijít o neuloženou práci a také když to narychlo zavřu a jdu s netbookem třeba za klientem v domění že je netbook připraven, tak zjistím že je jednak seklej a taky že se vybíjí baterka, takže mě jí zbývá třebas na pár minut... nevíte někdo co s tím? jedná se o Acer Aspire One A0531h, jediné co jsem udělal je při koupi výměna RAMky za 2GB jinak je to origo...
o 21.03.2011, 23:48 | fredy
koukal jsem že mám všude nastavený režim spánku a je zvláštní že někdy netbook rozjedu jakoukoliv klávesou a někdy je úplně vyplej a rozjedu ho jenom stiskem napájení, což se zase tváří jako ta hibernace, tak nechápu..
o 22.03.2011, 00:22 | maresk
fredy: zkus projet RAMku memtestem ev. GoldMemory, je možný, že je RAMka vadná, ale spíš tipuju na nekompatibilitu paměti - co přesně za modul jsi do toho prcka dal ?

mmch nedávno jsem zákaznici přesypával Samsunga N150ku z W7 starter na XP - pod W7 to bylo zdechlý až moc, po XPčkama to i běhá svižně :-) holt 1GB RAM je málo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.384 sekund.