Navštíveno 2251x

Potřebuju poslat alu kola do ostravy. Jeste jsem nic velkeho mimo českou poštu neposilal. Kterou prepravni spolecnosti by to bylo nejlepsi? Co sem se ptal tak PPL mi to nevezme pac bych s nimi musel sepsat nejakou smlouvu a tu zas kvuli jedny zasilce nedavaj. DHL by mi to vzali ale meli vcelku silenej cenik. Nejake osobni zkusenosti s nekym jinym?? Díky

15.03.2011, 19:17 |
dolph TopTrans anebo CS Expres ti se dnes jmenujou myslím AWD Czecho nebo tak nějak. posíláme denně a bez problémů
A kde je prosim pekne najdu kdyz u nas nemaji sklady?To jim zavolam a oni si pro to prijedou osobne nebo jak fungujou? A cenove sou na tom cca jak nevis? Jde mi o tu sadu alu kol.

15.03.2011, 19:42 |
dolph čoveče na přepravu bych si tam asi zavolal... my to mame na firmu takže k nam jedzdi automaticky když jedí kolem, nevím jak je to pro soukromou osobu jinak cena u top trans
[ Link ] no a ten expres taky radeji zavolej :)
[ Link ]

15.03.2011, 19:58 |
dolph midnite.. nevim jak radialka u vas ale u nas jsou to hovada neskutecne a neposlal bych prez ne ani kovadlinu.
Pak možná TopTrans, UPC, ale fakt nevím, nevím... A co česká pošta aby to poslala vlakem?
pošta to vezme jako normální obchoďáky, podle hmotnosti dáš třeba i dva k sobě, dostaneš slevu za více balíků na jednu adresu a je to.

15.03.2011, 20:48 |
JR PPL to v pohode vezme i bez smlouvy
[ Link ]
top trans posílal sem už jednu sadu kol a v pohodě akorát cena kolem 700kč
hoši, tak zasraným TOPtransem už nikdy více, sada 17" kol mě vyšla na 1100,- zmrdi zajebaní, radši to pošli po jednom kole poštou,nebo na 2x to tě vyjde tak na 280- 300,-Kč kdybych si to tak nechal poslat já, ušetřil bych 6 kil, jsou to neskuteční zloději a taky mi , resp. prodejci říkali 700, ale pravda je úplně jinde, takže bacha :-(
pošli to poštou po 2 kusech v krabici Obchodním balíkem a zaplatíš 270,-Kč celkem na dobírce, já tak posílal 17" disky s váhou 24+24kg a pohoda, na stejnou adresu je tam sleva
Ok,ok taky bych nejradeji českou poštu než hledat nejaky prepravky atd. navic PPL a DHL mame až v teplicich. Hodim to teda normalne českou poštou. Jen je třeba to mit po dvou kolech v krabici nebo stači zabaleny ve folii?
když to bude jen ve folii, vcelku pravděpodobně ti naúčtují příplatek za neskladné
Česká pošta bere balíky do 30kg a příplatek za neskladné je dost realny.. Dále bych pak nevěřil tomu, že to někde nevodrbou, když to bude jen ve folii.
Já mám ještě dobre zkušenosti s DPD. Jedna vec mi vrtá hlavou, proc řešiš, kde má, která společnost depo.. ? Dyt si objednas a oni to vyzvednou u tebe doma.

16.03.2011, 11:09 |
Rudi DPD si k tobě přijede a nic neřešíš, váha nahlaš třeba 20-23kg, ať to máš levnější, oni to moc neřešej. S dobírkou tě to pak vyjde za oba dva kolem pětikila.

16.03.2011, 13:26 |
xSam Tak já zase mohu Toptrans doporučit všemi deseti. Už jsem s nima několikrát něco posílal a byl jsem vždy naprosto spokojenej.
řidič si dojel přesně kam jsem potřeboval, tam si to naložil a frčel.
Naposledy jsem posílal z Prahy do Brna 4 obuté disky na teréňáka, váha cca 150kg a ceny byla 550. Poštou bych to tam za tyhle prachy nedostal ani kdybych se zbláznil.
Takže za mě fakt bomba...
xSam: tak já to měl asi proto tak drahé, že sem to měl 2x dál :-)))) asi si to účtujou po kilometrech :-D

16.03.2011, 17:44 |
dolph mishan.. a podle čeho by to měly tyhle přepravky účtovat? myslíš že ostrava-opava bude stát 600 a ostrava-praha tak samo? váha určuje cenu taky ale hlavně vzdálenost.. samo že česká pošta je na tom jinak
pošli to PPL nejrychlejší a cenově super!! Je fakt, že Toptrans převeze všechno, klidně ti vezmou na přepravu i granáty, ale ta cena je taky granát! Hmotnost není nejdůležitější, důležitá je tzv. objemová hmotnost.
dolph: no asi to tak bude, já posílám jen ČP, takže to neznám
Zkuste tuto službu
[ Link ] (dělá ji mnoho společností). Při troše štěstí si proto i přijedou na místo (posílali jsme motor z auta) a dovezou na určené místo a z cen jsem byl mile překvapen! Jestli jsem to dobře od nich pochopil, tak to využívá služeb přepravců při vytěžování atp.
Ahoj, asi už to máš vyřešený, ale chtěl jsem se zeptat, jakou společnost si tedy využil? Potřebuji poslat těžší motor, nejlépe vyzvednutí od dveří a doručení ke dveřím. O ČP vůbec neuvažuji, ale kamarád mi doporučil Damco www.damco.cz Znáte ji někdo?
já už všechno řešim přez fofr.cz jezděj tam dva kejmoši a vždy jim jen zavolám oni přijedou ke mě do práce nebo domu, hoděj to do auta na dispečink nahlásej poloviční váhu, já zaplatim poloviční poštovný, ještě to zabalej a pošlou a já nic neřešim :) Sadu obutých alu posílám za 250,- Kč :)
Jo tak takový kamarády bych chtěl mít taky :) Díky za tip, mrknu na to.