Navštíveno 750x

Ahoj, chtel bych koupit e-book reader - chcete-li ctecku knih. Nejspis z dealextreme - ale jde mi o nejakou "konkretni". Hlavne jestli umi zvetsovat pismo - a jak maximalne. mam to pro "duchodce".
Predem diky za postrehy/zkusenosti...
Amazon Kindle 3, zatim jedna z nejlepších čteček, co se mi dostala do rukou. Písmo se dá zvětšovat lupoou (myslim, že až 3x), ale pak je problem, že se musíš posouvat v textu, protože se nevejde na display cely...
jako Darker. Kindle je perfektni vec. Super citelnost a vydrzi ti to bezet neporovnatelne Xkrat dyl nez ty z Dealextreme apod.
ja jsem v tom trosku "panic" - je nejake forum, kde bych o tom mohl neco nacist?
kindle je krasnej, ale chtel jsem se vejit do tech +/- 2tis
Mno, tak Kindle te vyjde na 2500-2600Kč, plus něco za poštu. Jestli chceš něco do dvou tisíc, tak je úplně jedno co koupíš :)
ked budes objednavat z dealextreme, urcite sa vyhni SKU 42070, je to maximalny crep a nic na tom nefunguje, wifi umrie po prvom zapnuti a pod..... inac kindle je vyborny, mal som a isiel by som klludne do neho zas.... pripadne aj Nook nie je najhorsi aj ked ho musis mat oficial a cracknut aby ti na tom islo vsetko ostatne.... vyhody elektronickeho atramentu rozpisovat nemusim...
Určitě bych si připlatil za kindle je fakt super za ty prachy.