Navštíveno 681x

Zdravím,
chci si něco koupit z allegra,ale rád bych aby mě něco tu stránku s tím produktem aspoň něják přeložilo do ČJ. Nemusí to dávat přímo smysl ty věty,jen jde o to,abych zhruba věděl co se v té aukci píše.Zkoušel jsem google přkladač,ale ten mi přeloží jen úvodní stránku a když dám na allegru vyhledávat,tak pak je vše v polštině zas

15.03.2011, 08:21 |
Skury | Upraveno: 2011-03-15 08:21:41
Tak si tam vlož jen to, co potřebuješ přeložit, ne?
no nakonec jde celá stránka,musí se vložit link do toho pole,dobrýýý
Existuje i levnější řešení,jak poslat platbu do Polska než přes složenku ČP(90kč)?Prodejce nebere platby přes paypal.

15.03.2011, 11:56 |
choze no 90kč je dobrá cena za platbu do zahraničí.
ps. bacha na ty překladače, někdy píšou bludy a ani to nepoznáte :)

15.03.2011, 14:35 |
Geo89 ještě je tam možnost platby přes allegro, mělo by to byt na podobnym principu jako paypal, tzn. že se dá zaplatit i kartou bez poplatku. Nezkoušel jsem ale dnes nebo zítra to otestuju tak pak dam vědět.
Fakt?Tak to dej vědět určitě!!

15.03.2011, 16:00 |
Geo89 [ Link ] snad to dobře chápu.. ale ptal jsem se poláka jestli mu můžu zaplatit přes Allegro a psal že jo, tak snad to bude OK. Jen čekam až mi změní aukci na "mezinárodní"
pokud já to chápu,tak je to jen platba za poplatky aukru.Je to tak i na našem aukru.Platit za předměty takhle podle mě nelze,navíc ikdyby to šlo,tak mám čsob,což tam ani není a není tam ani napsané kolik by to stálo.

15.03.2011, 16:27 |
Geo89 nene, jde přes to platit i zboží a oni to pak nějak přepošlou prodávajícímu.
Teď jsem to zaplatil, když koupíš tak máš volbu dopravy a platby, můžeš dát platbu kartou. Zadáš údaje z karty a strhne se ti částka za zboží + dopravu, nic navíc (ověřeno smskou která mi chodí při platbě kartou)