Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Internet

o Navštíveno 670x o
o 13.03.2011, 11:53 | DJ_Felda
Jaký používáte nebo které je lepší připojení a ne moc drahé pro připojení na internet z notebooku. Koukal jsem se na ceny a je to skoro stejné u všech. Internet využívám běžným způsobem. Dost často jsem mimo domov a mimo posílání e-mailů a práce do práce s použitím internetu občas sleduju videa na YouTube,poslouchám hudbu, tak sháním něco dobrého. Doma mám wifinu, takže to neřeším, ale spíš řeším něco na ven. Máte někdo nějaké zkušenosti dobré s některým poskytovatelem za dobrou cenu??? Předem díky za reakce.

o 13.03.2011, 12:05 | Diner
[ Link ] pouzivam teda ten levnejsi hlavne z telefonu, obcas se pripojim i z pocitace..ale je tam nizkej traffic... ten drazsi si myslim ze staci i pro tvuj ucel... nevim jak jinde, ale v Brne mi to beha pres 2Mbps
o 13.03.2011, 12:29 | AR
pouzival sem od tmobile a dalo se, v mistech kde je pokryti edge to lita kolem 2mbps
o 13.03.2011, 13:35 | TROY
ty ještě žiješ? )
o 13.03.2011, 14:17 | dj.DEKL
o 14.03.2011, 22:19 | DJ_Felda
Zatím díky za rady. Uvidím co kdo ještě napíše a pak už něco vemu.

TROY: Mno, zatím ještě jo........
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.