Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nema nekdo zkusenost?

o Navštíveno 700x o
o 12.03.2011, 21:58 | Fresh
ahoj, nemuzeme se nikde docist jak postupovat kdyz zena studovala na VS, behem studia otehotnela a rozhodla se ze uz nebude ve studiu pokracovat. ted cca mesic pred porodem ji ukoncili studium a nikdo ji nerekl, kam se ma nahlasit, jestli na pracovni urad nebo na socialku, kvuli socialnimu a zdravotnimu pojisteni. Predem diky

o 12.03.2011, 22:05 | kozlustechnykus
Zvedni v pondeli telefon a zeptej se na pracaku. Kdyz uz tam tu babu platis, tak at aspon k necemu je:-D
o 12.03.2011, 22:08 | walish
Pokud nemá práci,jakože měsíc před porodem asi ne,tak nahlásit na úřad práce - ten bude za ní platit soc. a zdrav. pojištění. A do 7 dnů od ukončení studia je povinnost tuto skutečnost nahlásit na pojišťovnu a sociálku
o 12.03.2011, 22:09 | htd
na icq nechodis? :)
o 12.03.2011, 22:14 | Fresh
ona uz na byla na uradu prace na informacich, byl tam nejakej brigadnik a ten nic nevedel, ani ji nerekl na koho se obratit, ja si t taky myslim ze se tam musi nahlasit, ale sere me ze nikde neni jak ma clovek v takove situaci postupovat.

to HTD: ja uz icq ani skype nepouzivam, pokud muzes, napis mi na fresh@post.cz, DIKY
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.