Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ze života :-)

o Navštíveno 923x o
o 11.03.2011, 19:56 | CervinVega
na kazdorocni školení o nebezpečnosti silničního provozu (ten co to hustil byl bez špetky smyslu pro humor, dále jen O-jako ocas, T-jako típek):
O: a jak poznáte, že člověk nedýchá...
O: a jak poznáte, že ...

O: a jak poznáte, že má dotyčný poškozený mozek?
T: Tak to nepoznáte!
O: jak to že ne...?
T: No nepoznáte to, vypadá normálně, píše vám mejly, volá, ale já prostě vím, že musí mít poškozený mozek...
O: ale já myslím při té nehodě...
T: No jak k tomu přišel nevím, já už ho tak poznal...

:-)) a byla přestávka :-)

o 11.03.2011, 20:20 | KFL
:D
o 11.03.2011, 20:23 | ABERTO
:-))

Přidám jeden z dneška. Do krámu nám vešla paní snědé pleti s odérem jak kdyby zrovna vykydala hnůj z pavilonu opic a povídá : Chtěla bych 10m telefonního kabelu, raději delší, no ale když bude jen 5m tak to nevadí ...

Sjel jsem pod stůl ... :D
o 11.03.2011, 20:27 | cuir
ABERTO: luxus :D :D :D to nema chybu...
o 11.03.2011, 20:42 | H-Honza (M)
spravny skoleni :O))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3261 sekund.