Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vyroba web stranky (I. pokus)

o Navštíveno 1230x o
o 10.03.2011, 14:18 | schimi | Upraveno: 2011-03-10 14:19:24
Ahojte,

Pred casom som spominal, ze idem urobit sestre web stranku. Tu je maly pokus co som vyrobil (je to prerabka z jednej sablony). Poprosil by som vas o nazor, na vzhlad, orientaciu v nej a ci su tam spravne keywords pre vyhladavanie). Stranka mi totiz nezobrazuje vo vyhladavacoch (mam zaplatit za umiestnenie alebo pockat pokial sa tam vyskytne sama).

A tu je:

[ Link ]

Vopred dakujem za kazdy nazor
Schimi

o 10.03.2011, 14:21 | axetom
pokud si pamatuju, musis prepsat dns server a pak po par hodinach se objevi ne?
o 10.03.2011, 14:26 | tykeev
Já osobně bych na stránkách určitě alespoň do názvů jmen, ulic a města dával velká písmena tam, kam patří.
o 10.03.2011, 14:30 | Alííí
Tak tak. Gramatika je základ.
o 10.03.2011, 14:31 | schimi
Tie male pismena boli umyselne, ale o.k. berem. Opravim ich.

axeton: kde je dns server, kde to mam prepisat.
o 10.03.2011, 14:33 | Escudo | Upraveno: 2011-03-10 14:34:32
já mám třeba na webu font, kterej v sobě ani velký a malý písmena nemá, je to styl toho písma že je všechno malý. Ale neřikám, že tady to je taky tak...

jenom to chce pak dodržet všude když už
o 10.03.2011, 14:33 | Kacko
axetom: Prepsat DNS server WTF?:)
o 10.03.2011, 14:34 | Bladzej
Když kliknu na záložku ceník, tak se mi celé stránky rozšíří o cca 0,5cm doleva, ale jenom na tom ceníku. Jinde to je ok. Možná by to chtělo pošéfovat, aby to bylo stejné vždy (já vím, text by se tam jinak nevešel).

Jako tykeev: První písmena vždy velká: Nadpisy, Jména apod.
o 10.03.2011, 14:44 | Pekys
mě se to líbí. Působí to celkem profi. U mě ceník dobrej, nic se neroztahuje, prohlížeč IE8.

doladit to co píšou kluci výš, a bude to OK.

první věc bude asi zápis firmy do rejstříku firem na zoznam.sk, ten by měl být zdarma. Pak bych spíš šel cestou reklamy přímo na salon, aby to bylo dobře vidět. To si myslim bude účinnější, než bejt první na netu.
o 10.03.2011, 14:47 | Bladzej
Zapoměl jsem dodat. Bylo to prohlíženo v Opeře.

Jde se přidat i na gůgl. S reklamou to moc nepřehánět. Jednak finančně a ptom nevim kolik tam dělá lidí, ale aby ten případný fofr stíhali :)
o 10.03.2011, 14:48 | koren
bodejd by se ti zobrazovala, musis pockat nez ji zaindexujou.
po kliknuti na link v pravym sloupci zustava podtrzenej, coz predtim nebyl.
pokud jsi jen predelal sablonu, tak "Designed by schimi." bych se radsi vyhnul

grafika budiz, no napoprve asi jo, ucel to splni.
o 10.03.2011, 15:31 | Mr.Scully
Až na to rozšíření stránky u některých položek (protože přibyde vertikální scrollbar) je to v pohodě.
o 10.03.2011, 16:12 | schimi
Dakujem za pripomienky. Piste kludne dalej, rad si necham poradit.

Na zoznam.sk uz som ju pridal, je este najaky free zoznam. Popripade ako dlho trva pokial sa stranka zaindexuje.

Plus otazocka navyse, pridal som tam google analytics. Mam ho tam spravne vlozeny?
o 10.03.2011, 17:37 | Kacko
schimi: do mesice by mela byt zaindexovana.. Oprav si titulek - je porad stejny, men ho podle toho kde jsi. A oprav si zbytecny chyby [ Link ]
o 10.03.2011, 18:24 | IT-master
u mě v opeře je to ok. verze 11.01
o 11.03.2011, 07:46 | camron
Jen dotaz k té gramatice. Ve slovenštině je "cenník" se dvěma "n"?
o 11.03.2011, 09:00 | walish
Ano,je se dvěma "n". Jinak já bych asi to menu hodil na levou stranu,takhle mi to přijde,já nevím,prostě nalevo bych to dal :)
o 12.03.2011, 01:02 | cuir
ten obrazek s tou pani jak se modli nad tema kremama bych udelal klikaci a zdvojil bych funkcni a odkazal to na home. je to dosti pouzivana funkce..ja to napriklad predpokladam u kazde stranky ,ze to tak bude fungovat. Kdyz ma nejakej web v horni casti obrazek (jakoby jeho logo) tak proste predpokladam ,ze se na to bude dat kliknout a dostanu se na home. jen takovej postreh , mozna to zavrhnes...kazdopadne je to na tobe. Me se stranky libi moc. Libi s emi i to menu v prave casti. jen sem si vsimnul ,ze nez sem na neco v menu poprve kliknul tak to bylo nepodtrzene. Az sem to poklikal vse tak uz je to stale podtrzene. Koukam na to ve FF. Jo a obecne bych zvetsil u vseho o jeden stupen pismo. Krome teda hlavicky, tam je to dostatecne. Ale v ceniku a celkove ty popisky mi prijdou moc titerne, tejne jako ta adresa co je uvedena v pravem dolnim rohu. Jo a ten napis co je jakoby nazev prave otevrene kapitoly (sluzby atd.) tak bych posunul blize k te casti ,ktera o dane sekci informuje. cili posunout niz. A jeste si myslim ,ze by nebylo od veci ,kdyz by v menu jak sou ty bile obdelnicky , tak kdyz by obdelnicek na kterem je kliknuto byl cerveny tak jako je okraj stranky (ten tmavsi cerveny prouzek - ne ta ruzova :) )
Ale spise sou to jen takove drobnosti co se libi mne a tobe se libit nemusi..pisu ti to jen jako napad na dle meho nazoru vylepseni a snadnejsi orientaci.
o 12.03.2011, 01:07 | cuir
tu mas znazornene jak bych to udelal ja. text sem teda uz nezvetsoval..to se mi nechtelo :D
Je posunutej jen nazev kapitoly a obarveny obdelnicek v menu.

foto k příspěvku  od cuir

o 12.03.2011, 08:52 | morpheus
1. Kdyz uz mas header cely z obrazku, tak mu dej alternativni text. Kdyz totiz zobrazis stranku bez obrazku, tak nikdo nevi kde je, ale hlavně boot nemůže indexovat to nejdulezitejsi.

2. Když chceš indexovat web do vyhledávače, tak si precti neco o semanticnosti a obsahu. Na jedne strance by mel byt jen neden nadpis H1. Ty tam mas dva.
Nadpisy by meli byt postupne pod sebou H1, H2, H3 atd. Ty mas skok z H1 na H3. Nehlede na to ze mas ve zdrojaku nekolik H prazdnych bez textu.
V nadpisech by melo byt to nejdulezitejsi z textu. Ty mas H1 - uvod, H1 - vitejte na strankach , H2 - stranky, H2 - adresa, atd.
Na strance je podle mne malo textu a dle mne by to chtelo ho strukturovat aspon do nekolika odstavcu.

3. na muj vkus moc klicovych slov a zadny popis (keywords a description)

4. chybi sitemap pro vyhledavac.

5. proc mas tri stranky s titulkem "kosmeticky salon" a tri stranky s titulkem "o nas"? Kazda podstranka by mela mit svuj titulek. Jednak vis na ktery polozce menu jsi a v historii prohlizece pak krasne najdes kam se chces vratit.

6. proc mas v menu "Home" a v nadpisu stranky "úvod"? Urcite bych to sjednotil.

7. Stejne jako koren - "Designed by schimi" bych se vyhnul obzvlast kdyz ze zdrojaku na me vyjede "Design by Free CSS Templates"

8. pokud chces pouzivat DTD XHTML 1.0 Strict, pak <br> musi mit lomitko <br /> myslim ze ti to i vyresi validitu stranky. cely zdrojak jsem neprohlizel.

To je tak vse co mne napada na prvni pohled ;-)
o 17.03.2011, 14:44 | schimi
Ahojte,

[ Link ]

Opravil som gramatiku (velke pismena), odsadil foto plus par uprav v nazve stranky, klucovych slovach. morpheus: Nahradil <br> <br/>.
Ten description som dohodil, len neviem ci je tam spravny text. Upravil som aj title. Design som tiez vyhodil :) Tabulku s cennikom upravim neskor.

cuir: Tie cervene gulicky neviem urobit. Poradis mi ako.

Do par free vyhladavacov som stranku ju uz hodil. Takze dufajme bude postupovat hore :)

Dakujem za vsetky pripomienky a kludne v nich pokracujte :-)

Schimi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3418 sekund.