Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: externi HDD nenacte((

o Navštíveno 1460x o
o 09.03.2011, 22:38 | GooGoo
Nastal mi nemilej problem. Po pripojeni externiho disku se nic nedeje, PC ukaze ze je pres USB pripojen, pak dlouho nacita, hrabe, ale nakonec vyhodi hlasku ze je potreba disk pred pouzitim naformatovat. Disk bezel pres rok v poradku, az ted najednou z niceho nic tohle:( Mam na nem nejake data ktere bych jeste rad vytahnul, slo by to nejak??? Pres nejaky soft???

o 10.03.2011, 08:17 | jasisoft
stiahni si niekde r-studio aj s liecidlom alebo zdarma soft Recuva a uvidis co z toho zachranis....
o 10.03.2011, 09:50 | Miky_CZ
muj externi disk udelal to same...2x, nez do toho zacnes vrtat nejakymi programy tak investuj 200kc
kup tohle [ Link ]
vykuchej ten disk z toho boxu a dej do noveho

ve drtive vetsine pripadu odejde ta elektronika a samotny disk je v poradku
o 10.03.2011, 10:10 | clown
zkusil si jen obyc CHKDSK na nej ?? :o)
ted jsem tu mel total necitelny HDD, stacila prikazova radka a byl klid :o) proste vadny souborovy system .. pres 100GB na FAT32 nedela proste dobre.
o 10.03.2011, 11:19 | GooGoo
Miky_CZ prohodit BOX jsem uz zkousel a porad stejny priznak, tak ze je to opravdu diskem.

clown nezkousel jsem, tak zkusim, kdyz se mi HDD zobrazi.
o 10.03.2011, 11:23 | clown
jako pokud toci a nechce se prihlasit (treba neustale se prihlasuje a odhlasuje) tak je v prdeli HDD samotnej .., preci jen je to prenosny a nikdo na tom nemame zadne dulezite data, max zalohu, ze jo..
o 10.03.2011, 17:39 | jasisoft | Upraveno: 2011-03-10 17:39:35
ako som uz pisal, stiahni si r-studio s liecidlom alebo program recuva, ktory je free, disk daj aspon na 4hodiny do mrazaku zabaleny v igelitovom sacku a po tych 4och hodinach ho pripoj k pc a prescanuj tym softom. mozno to znie divne ale funguje to, mam s tym dlhorocnu prax... nie som jediny kto pouziva tuto metodu. samozrejme plati ze pokial disk cvaka tak je na vyhodenie, cize po vykopirovani udajov ho mozes akurat tak reklamovat alebo zahodit.... tipujem ze ten externy disk je vo vnutry western digital caviar blue....
o 10.03.2011, 17:53 | GooGoo
jasisoft, diky za dobrou radu, snad to pomuze :) Pak dam vedet jak to dopadlo. Jinak vevnitr je HDD Toshiba
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.