Navštíveno 2585x

Tohle jsem dneska potkal - zkrátka nepruď bagristu, když nemáš protiargumenty.

podvozek vepředu -15cm vzadu - 60cm

ty vole pekne :D pojistka na blbost to jisti? :D
očividně je vidět, že mercedes úmyslně boural bagr, takže z poviného ručení mercedesu se budehradit škoda na bagru :-)
no jinak ten pás od bagru sedí na místě řidiče.. docela zajímavý doplněk v interiéru
ja si myslím, že za měsic to bude v aaa jako nebourané auto

09.03.2011, 22:29 |
MaxxT twe to mohlo nekoho i docela vydesit si myslim. :-) kdyz jsem cetl bagr, tak sem cekal ze to bude o tobe, ale ze ses transformoval na plechy, sem necekal :-D
Pocitam ze nekde v Plzni,kde to presne je? Co delal meda v takovem poli ? :-)
A uz sem si to nasel na autorevue.. area bory,no pekny :-D
Mozna jen nekdo potreboval vyplatit pojistku :o)
Ta SPZ je mi nějaká povědomá, radši se o víkendu poptám kámoše, jestli nepřišel o jeden ze svých mercedesů :-) Kde je o tom ten odkaz na autorevue?
Ještě že platím na bagr povinné ručení :-D I když nevím jestli by to z toho hradily,protože se škoda nestala na veřejné komunikaci...
A záleží jakou má pojistku na blbost málo která hradí půl mega..

10.03.2011, 00:46 |
Kesam Nejak to nechápu jak se to jako stalo :-)
Jak asi? Neseridil si zrcatka.

10.03.2011, 07:46 |
Bucci hold nutno parkovat s rozmyslem...
tohle je moc, cizimu nestesti se smat nema ale tohle je masakr :O)
v polsku to jeste opravi ;-)
si to bagrista zaparkoval hned u stroje, aby nemusem moc daleko chodit, a ouha ... :)
couvej, couvej, couvej, prask!!!! A ted se pojd podivat, co jsi udelal.:-D
Rozjetý tahač skončil na střeše bazénu, tak to je mazec no ještě že stačily vyskákat jak řidič tak spojujezdec.
[ Link ]
Schejby: zrovna na to koukám, není to reklama od HELUZU na Miako vložky .o)))) ?
jináč teda ma sa kr

10.03.2011, 12:54 |
Kesam Heluz má cihelnu u nás ve vsi :-)

10.03.2011, 14:13 |
Veva pěkná práce :-D
tři sestry forever :)) pěkná nálepka na skle bagru
2akordýsek:
Povinné se vztahuje na "škodu způsobenou provozenm vozidla", o veřejné komunikaci se nikde nehovoří. Alespoň mně plnili....
mě by zajímalo jak by byl tady v tom případě vyplěný euroformulář o DN... Bagr v těch typech vozidla není :-D