Navštíveno 3189x

tak jsem tu nedávno zakládal vláko o čipnutí mojí okty - dělal mi to týpek z kladna a max. spokojenost.
šéf se pochlubil, že má čiplou 4007 ze 170 na 205 koní u ABC Tuning - tak jsem to říkal tomu mýmu a on a´t přijede, že to proměříme - takže jsme zrovna přijeli - původní software, bez jakéhokoliv zásahu - pouze mu umyli auto .o)))))))))))) oooovce maximálního kalibru
vim, že jsou to profláklí zmrdi - ale prostě tomuhle bych nevěřil ...... 4 mobily co mu daly vypnutý, z webu kontakty - lidi povídaj, že už tam 2 roky nedělá ... jinak dostal předávací protokol v deskách o čipu, umytý auto od kozatý kundy a rámeček pod SPZ .o))) umíííírám tu smíchy - povídal pořád, že nic moc nebylo znát - a taky aby jo ...
vcera byli ABC v Interparu na Svehlovce
meli tam vystavenyho Mini coopera
hele měli tam vystavenou nějakou emeriku - bylo to v lednu na zličíně - já to pořád nemůžu pobrat - jak takhle fungujou... řezníky na ně

09.03.2011, 14:43 |
Kapka (M)
dali mu aspon na pamatku foto te kozate slečny jak se mu valí po autě? :-)

09.03.2011, 14:47 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-03-09 14:49:52
Pane bože, ty lidi sou fakt ovce...
Nedávno byli v Olympiii v Plzni s tou jejich US obludou a když jsem je trochu vyzpovídal, tak prý mají i brzdu v Praze a ladí to na ní. Když jsem ale řekl, že bych pak chtěl vidět nejen graf z brzdy, ale i mapu předstihu, hodnoty na střikách před/po a výsledný průběh lambdy tak začli, že to není tak jednoduchý jak si představuju a že tohle už je na dlouhém měření na brzdě a že by tím cena o mnohonásobek narostla a že mě určitě bude stačit graf výkonu :-)) Pak se mě jakoby přestal věnovat a začal rozdávat letáky...
Evidentně se nic nezměnilo viz. tenhle článek:
[ Link ] BTW: MazliG mail nedorazil ;-)
Nechápu, že po tom, jakou mají tihle zoufalci pověst, si u nich ještě někdo může něco objednat. Zvlášť když existujou prověřený firmy, který za stejnou cenu to čipování opravdu provedou a u kterých to jde ověřit.
Není to trestný, když si zákazník zaplatí čip a dostane akorát umytí auta? :)
a kolik lidí podá trestná oznámení? 1 ze 100? a na koho? :-) takhle funguje spousta firem... prijedte, zdarma vymenime... posleme vam penize, poslete cislo uctu... pan Omacka tu ted neni, vyridim vzkaz... urcite za vama zajede, ted tu ma hodne prace...
já nechápu že tahle firma může ještě existovat....
trestních oznámení na sebe maj mraky a pořád maj tu drzost se ukazovat po nákupákách atd.... protim stačí zadat jejich název do nějakýho vyhledavače a padá na ně jedině špína ze všech odkazů....
To celkem chapu: jsou to vychcany hovada:)
Spis se divim, ze se furt najdou lidi, co jim na to skoci. Investice 10k a vejs a lidi si nezjisti nic o firme, co jim to bude delat? Ja kdyz kupuju elektroniku za litr, tak prozenu e-shop aspon vyhledavacem. A taky se divim, ze jim jeste nekdo neupravil fasadu:)

09.03.2011, 17:47 |
fredy taky občas vidím stát auto v brněnské Olympii :) už několikrát jsem měl chuť jim to tam pěkně doškrkat čůrákum!!!

09.03.2011, 17:47 |
Veva :-D že si Ti lidi nedají pokoj, to je to samé jako s AAAauto, tam taky pořád lezou :-D
Tak to je fakt vrchol :o)) Umyli to aspoň důkladně, případně i vyluxovali? :D
Třeba žijou díky takovýmu tomu hospodskýmu rozumbradovaní typu: "Koupil jsem oktávku na hlínach a v metle, která táhne vodscpoda, pičo vole jo. Když čip, tak jedine od ABC, protože oni oktáfky fakt uměj, pičo vole jo..."

09.03.2011, 18:24 |
MazliG | Upraveno: 2011-03-09 18:29:04
Bladzej:
no tak šéf je majitel docela velký firmy v Praze, Kladně atak .o) sázim, že to není pičo vole jo.
na jeho obranu musim napsat, že je to starší týpek, o autech toho moc neví, nebo tedy spíš o tomhle chip trendu - takže typická oběť .o( - každopádně čip už tam odedneška je od Marka Bulise - tak ten tam snad něco nalil .o)
rady typu, je ovce .o) nepotřebuju slyšet, proto jsem to sem nepsal, spíš jako varování - čim víc bordelu na tuhle mrdkoidní firmu na netu, tím lépe !
- každopdáně vyjímečně jako NISMO - nechápu - nechápu - nechápu .o(
- dneska dlužíš 500 litrů a skalpujou ti hlavu - tihle zmrdi oberou denně za 100-200 litrů lidi a v ČR - cajk, slyšel jsem že pán co se soudil to prostě vzdal - oni jsou bohatá firma s velikou reklamou, marketingem apod.
mmj. majitelé jsou nějaký týpci co dělali na myčce aut, rodné čísla viz. justice - roky 83, 84, 86 .)))))))) narození - prý mají i smyšlené tituly Ing. apod. zkrátka DO DETAILU
Bladzej: jj, umyli to docela pěkně .o)
09.03.2011, 14:47 | Tuner#2 | Upraveno: 2011-03-09 14:49:52
ty vole, já si tě spletl s MIDI32 a myslel jsem že jsem ti psal - jdu na to juknout, sorráč !

09.03.2011, 18:43 |
Kesam Dal bych ruku do ohně že stáli na výstavišti tedka na motocyklu s Humrem :-)ted o víkendu.
Mazlig: Tim jsem netvrdil, že šéf je hospodskej povaleč, ale spíš podle mentality jedinců, kteří berou oktávku něco víc než auto.
Bladzej: no tak to zase sedí na mě - burgoš z vesnice s novou čiplou tourkou na 96 kw a max. spokojenost. Akorát ta hospa mi chybí .o)
KESAM: jojo, mají i humra ...
Bladzej: myslim, že cílová skupina těch ABC managerů nebude jak píšeš franta s pepou z vesnice .o) - každopádně fakt ten ULTRA podvod maj vymáklej - kluk co čipuje na Kladně říká - ty kdyby fakt čipovali - tak je to super .o)
Čím větší zvíře, tím větší...:D:D:D
jak tu někdo napsal - rozsekat jim ksichty - to je regulerní zlodějna - vykrádačka - zkrátka ještě nenarazili na někoho kdo by to řešil po svym.

09.03.2011, 20:24 |
Katy ja taky nechapu jak jeste muzou fungovat... a jeste se nestydet si delat reklamu !
zavrela bych je za podvody ale velky ryby se maji v nasi republice nejlip :)

09.03.2011, 20:50 |
fredy stačí aby ti podvedení a ti co vědí jim to prostě při takovém marketingovém tahu dali pěkně sežrat a víckrát se tam neukážou.
Spatna reklama taky reklama :D Nemate nekdo reference na Autochip?

09.03.2011, 21:28 |
prohifi.cz | Upraveno: 2011-03-09 21:29:04
2 Rajdlos: u Autochip jsem byl. Nebudu resit podrobnosti, ale kdyz jsem z nich asi 2 mesice tahal penize a neslo to a neslo to dokud jsem tam osobne nezajel a nedelal bordel, tak nikdy vice.
Jednal jsem s nejakym Kucerou - bylo to v Ujezde v Praze a hodne velkym obloukem se jim budu do konce zivota vyhybat. Tak arogantni chovani a prolhanost jsem nikdy nezazil.
Kdyz ti tvrdi, ze penize poslali, pak ze asi spatne zadali cislo uctu a pak ti reknou, ze musi proverit, zda ti vubec penize vratit... Pro me je to prevleceny ABC Tuning - podvodnici a arognantni hloupi capkove, co doufaji, ze se lidi kvuli par tisicum nebudou hadat.

09.03.2011, 21:28 |
JP Já vůbec nechápu proč nezačnou fakt "čipovat", jestli maj takovou poptávku (nebo dokonce obrat)? Náklady by jim zase o tolik nevyrostly a dala by se z toho udělat slušná firma (teď už asi teda radši s nějakou změnou názvu)...
prohifi: jsem si myslel, dneska tam jel jeden zakos, tak jsme ho s xenonmanem trochu znepokojili :D jen jsem chtel mit jistotu, ze jsi si nespletl nazev :D
JP: přesně tohle taky nechápu - s takovou reklamou a promyšlenym marketingem - náklady budou +- zřejmě stejné, kdyby to opravdu udělali - vždyť to je za 30 min. hotové - nechápu ...

10.03.2011, 07:47 |
TUNER Kesam - jj,taky jsem je na Motocyklu viděl a i jsem měl choutky zastavit se a říct jim jo to jste vyyyy,co po kabelu čipujete auta co ani takhle čipnout nejdou )))))....pak jsem si to rozmyslel )))
Cervin: ja myslim ze s nasim soudnim systemem bude docela orisek prokazat ze "nenavysili vykon motoru" ...
jeli kdysi čipnout nějaký EVO na slovensko - 10 ks aut po 25 tisících kaček - shrábli - čtvrt majle a odjížděli - týpek ihned mobilní brzdu a nic - tyhle auta - nevim co to bylo za typ - snad evo 8 tehdá - se nedají prý upravit - takže jeden z nich zůstal a odsoudili ho na slovensku. Od té doby se ta společnost ale jmenuje asi už po třetí jináč.
jak jsem koupil, tak prodávám - s těma mitsu
jak takový idioti jako abc mužou ještě existovat?
MazliG: tomu moc neverim, klasicky "dyno" totiz nedostane zadnej certifikat aby se na nem dal delat nakej "znaleckej posudek" nameri to v podstate "co si nastavis" je potreba aby brzda mela retarder a meril se primo moment(staticka zkouska) - to jde pomerne presne nakalibrovat... dynamicka brzda brzda pocita vykon z toho jak rychle se roztaci valec o znamem momentu setrvacnosti, jenze dalsi soucastky co se toci .. kola, prevodovka.. kupa ztrat - brodeni kol v oleji atd se proste "odhaduje" a dosazuji se priblizne koef a vysledek je pak silne na nich zavislej.
dokazat ze auto nemelo tesne pred upravou mensi vykon nez ma ted bude tezky...
ass: proto jsem psal ten spodní řádek... páč to mu nerozumim tak abych nebyl za blba
a co změřit výkon na brzdě před "chipem" a po "chipu" ??
to už by byl nějaký papír v ruce, ne?
Hlavní důvod proč nic nedělají bude ten, ze to neumí a jako bonus nic nezkazí (nechají vše jak bylo), platící ma porad origo záruku :-)
Někde byl sken jejich smlouvy, kde se píse, ze prvních 1000km nesmis dat plny plyn, jinak prijdes o záruku. Věřím, ze když na tohle je někdo ochotnej přistoupit, přistoupí i na termín "kone za peníze"...
cervin: myslí to s lidma vlastně dobře ... .o)

10.03.2011, 19:41 |
Katy po Brne a na autech maji jiny nazev uz, co jsem videla CHIPTUNING-CENTRUM:
[ Link ] ...ale porad je to abc :)))

11.03.2011, 08:20 |
fredy a jsou akciovka :)

11.03.2011, 08:33 |
Zdenek (A)
"... posláním naší společnosti je čestně sloužit zákazníkům ..." ;-)
katy: jj - to je ono
fredy: ano ručíme melounem lidi, jsme solidní - ale ten my vyděláme za 10 dní - tedy ukradneme .o)
zdenek: ju a ještě k tomu nepijou alkohol a nekouří ...