Navštíveno 1322x

Pánové tak jakou??
Na netu je toho mraka a já nemám chut koupit něco za 300 aby to fungovalo týden..
Doporučtě něco co vydrží,nemusí to být profi mám to na občasné použití,chci aby to bylo normálně na ty šroubovací nádoby , třeba od wurthu...Díky
DL5018 od Bernera....jednak má litrovou nádobu na přímé nalití čehokoli, druhak má závit přímo na ty šroubovací kartuše. Bezkonkurenční údržba, velmni použitelné trysky a super se s ní dělají i nástřiky spodků bitumenem/body, i když na ně primárně není určena...

09.03.2011, 11:48 |
AR mam nejakou obyc z hornbachu a no problema, kartuse, strikani do dutin a nebo primo plochy podlahy

09.03.2011, 18:59 |
Kesam Já mám za 700 a šlape jak má :-)

14.02.2012, 18:17 |
Kmoda Chci se zeptat kde se dá sehnat nádoba k těmto pistolím na dutiny?
[ Link ] Nevíte, Myslel jsem že to pujde třeba na plechovku s resistinem.
Nějaký způsob jak stříkat dutiny bez kompresoru?

15.02.2012, 08:28 |
AR tak leda použít ty spraye na dutiny ale není to ono.
Bez minimálně 6ti bar vzduchu covby pohonné látky pro konzervant zapomeň na účinné a efektivní očetření dutin. Odpověď tedy zní: efektivní a účinný způsob není.

15.02.2012, 11:03 |
AR radek.613: on se ale neptal na efektnivní a účinný ale jestli je vůbec nějaký způsob.
Tak na to peču, nebudu kvůli tomu kupovat kompresor. I když... :D:D
AR: a ono má smysl něco dělat neefektivně a neúčinně? Zajímavý přístup, Ti povím.... :-D

16.02.2012, 08:40 |
AR radek.613: ale o tom jestli to má smysl dělat tady vůbec řeč nebyla. Položil prostou otázku jestli je něco co bude suplovat kompresor, dostal odpověď. Jestli toto řešení bude aplikovat je jen na něm ne?