Navštíveno 1110x

Ahoj, moje polo 9N má špatnou kompresi na jednom ze tri valcu.... auto má najeto 89tis km, rok vyroby 03 do provozu az leden 2005. Je nenaka sance reklamovat u koncernu tuto vadu? servis vzdy probehnul jak mel ale ne v autorizovanem servisu. Kdo me zná ví jak se jsem k polu choval. Co s tim? oprava si myslim ze nema smysl.... protoze nacpat 30tis do auta co ma hodnotu kolik 100tis? 1.4TDI PD 55kw, kdyz mám jeste doplatit 75 tis na leasingu....to je snad lepsi to za tech 100 prodat zbavit se leasingu. Potrebuji poradit, nejak nevim co bude nejlepsi reseni...penize na nove nejsou.
na jednom valci? to snad nebude investice za 30 tis..Teda jako zalezi kdo to bude delat a jaky bude poskozeni ale v nejhrosim pripade snad muze bejt dira v pistu...Pak uz jen blbosti jako nedovirajici,ohlej nebo podpalenej ventil (ventily),nebo to fouka nekde kolem trysek nebo zkrs trysku (i kdyz u PD asi ne) jinak me nic moc jinyho nenapada..
na reklamaci zapomeň pošlou tě víš kam :) kor když to nebylo servisovaný u nich to si totál ztracenej....
jinak při týhle závadě se mění motor, jak HTP tak TDIHTP.... oba tyhle motory sou na kompresi háklivý jak svině a oba jí ztrácej už když se na ně křivě podíváš....
zkusil bych to prodat jak to je a nějak si ošetři kupní smlouvu.....
pokud to chceš řešit sežeň jinej motor a deš kus za kus.... on pak každej pozná jak se vyplatí tyhle motory, co ušetříš pracně na nízký spotřebě to do toho pak najednou hodíš za tejden :)
reklamovat 8 let starý auto? to je nějakej vtip?

09.03.2011, 18:08 |
fredy | Upraveno: 2011-03-09 18:08:50
reklamovat se dá lecco, známej ted vyreklamoval jak výměnu světel za 70tis, tak výměnu skoro půlky motoru kvůli profouklému těsnění pod hlavou s následnou výměnou hlavy a to v autorizáku s Toyotou Avensis r.v. 2005 a najeto 70tis... ovšem v jednom městě mu nic nikdo neuznal a ve druhém městě no problémo...
Zkusit se ma vsecko, jen me to napadlo....to ze to nikdo neuzna jsem si taky myslel....

09.03.2011, 21:40 |
clown nam nevyreklamovali nejaky hvizdajici lozisko v turbu, protoze auto melo 52tkm a 26 mesicu stari .. klasika VW :o))
asi jako clown, dneska servis, podruhý během 14-ti dnů spadlá spojka na O2 face, auto nemá ani dva roky, ale bohužel nájezd 125tkm :-(
njn ..... neni to kia takže reklamace čehokoli je problém skoro i když to je ještě v záruce :)

10.03.2011, 20:33 |
clown proste lidove vozitko .. s lidmi vymrdat ..