Navštíveno 817x

eej děcka, neumí tu někdo číst polsky? potřeboval bych pročíst pár komentářů na jednom fóru, ale ta jejich mluva je docela hukot :)

07.03.2011, 21:14 |
TROY szukáš něco? )

07.03.2011, 21:20 |
Jerry.s | Upraveno: 2011-03-07 21:20:54
jojo šukám, ale nerozumím :) umíš??
Tak sem hoď to fórum nebo ty komentáře a my už to tu dáme dohromady;) Jestli ale hledáš,kde bydlí Ewa Farna,tak nepovím :))
walish: moje spolužačka je sousedka Farné :D
Nechci být strýček sýček, ale neumí google překládat stránky a celé texty?
[ Link ] #
Midnite: fakt? jak se jmenuje příjmením? Já od ní bydlím 100m :)

07.03.2011, 21:48 |
TROY jo používej gůůgla
Jinak dá se s nim domluvit v klidu
tak odkaz je tady
[ Link ] pořád hledam nějakého skútra na postrk po dědině a tady píšou něco o jedné číně která se u nás prodává za pár kaček, ale mám strach aby se mi to pod nohama nerozpadlo tak bych si o něm chtěl první něco počíst;)
když by se mi na to někdo mrknul tak to nemusí luštit slovo po slovu, jen co tam o něm shruba píšou

07.03.2011, 22:01 |
walish | Upraveno: 2011-03-07 22:03:20
Přečetl jsem teda jen tu první stranu,ale vypadá to,že je to kus od kusu. Protože pár lidí tam psalo,že ho máš třeba 4 měsíce a ok a někdo už ho za rok měl 20krát v opravě a další s ním taky měl problémy,že se kazí,tak ti nevím,asi bych do toho nešel a koupil jetého Itala.
EDIT: Tak jsem četl i dále a několika lidem tam i prasknul rám atd.,takže fakt to raději neber
jááj tak díkec za překlad;) to je vcelku průser že na zánovním kusu praskne rám.. asi na něj vážně kašlu a udělám jak pravíš;)

08.03.2011, 07:40 |
choze jooo s googlem je sranda, ten co kolikrát vybleje to mi hlava nebere :D