Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Samsung 32S86BD

o Navštíveno 837x o
o 06.03.2011, 14:23 | -Hans-
Zdravím,

mám tento tip LCD TV, stáří cca 3+ roky.

Stalo se mi, po 10 minutách přehrávání analogového vysílání, že se TV najednou vypla na cca 5-10 sekund a zase zapla zpátky. Nic nesmrdělo, nic nekouřilo.

Problém je, že už nenaskočil televizní obraz, ale pouze zrnění, jako když odpojím anténu. Do toho se podbarvil display do červené barvy.

V menu je položka ladění, která je společná jak pro analog, tak pro digi. Na tuto mi nelze ovladačem najet. Je zašedlá a přeskakuje mi to. Nemůžu na to najet.

Korekce barev nefunguje. Červené podbarvení nemizí.

Pokud zapojím TV jako externí display notebooku, obraz se přenáší, ale jakoby v 16 barvách. Opět zabarven do červena.

Pokud zapojím DVD, je obraz opět dočervena a navíc rozházený.

Ví někdo, co by to mohlo být? Zná někdo někoho, kdo by mohl vědět a poradit/opravit?

o 06.03.2011, 14:41 | -Hans-
Btw. existuje někde forum s těmito tématy?
o 07.03.2011, 06:27 | jozamucha
zavolej di INTERSERVISU - Liberec , samsungy opravujou , mozna i budou vedet co s tim je .
[ Link ]

myslim , že bude vadná zákl. deska nebo sw
o 07.03.2011, 13:13 | -Hans-
Děkuji nastotisíckrát, pán Bůh ti to zaplať:)

Pak dám schválně vědět, až se vyjádří:)
o 07.03.2011, 18:51 | -Hans-
jozamucha, otevři si věštírnu:) dobře ty!

Dobrý den.
TV má závadu na main boardu, nebo je modul přeprogramovaný.
S touto závadou je nutno navštívit servis. Předpokládaná cena 1000 - 3000,-
Kč ( při výměně desky )
S pozdravem

INTERSERVIS LIBEREC
Löffler Robert - vedoucí servisu

Jen mě zarazilo +- 2000
Ale asi je víc variant, co na tý desce odešlo k tomu.
o 08.03.2011, 20:59 | jozamucha
pár reklamací jsem jim už posílal od Samsunga i od jinejch značek , chvíli v tom dělám - věštec doopravdy nejsem :o)))

ono asi záleží jestli na tý desce něco půjde opravit nebo jestli budou dávat komplet novou ( ale to jen odhaduju )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4725 sekund.