Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > paříž na víkend

o Navštíveno 1397x o
o 05.03.2011, 15:00 | hawai
nemá někdo zkušenost s takovejma těma výletama busem do paříže na víkend? něco asi jako tohle: [ Link ]

chtěl bych vzít někam mladou, ale jelikož jsem student, tak peněz neni moc, tak bych chtěl něco přijatelnýho, máte někdo dobrej tip? případně představu o tom, na kolik vyjdou nakonec všechny ty vstupy a taxi atd? dík za rady a info

o 05.03.2011, 16:58 | AR
mno není lepší letecky? když dobře hledáš tak se dají sehnat lowcosty za příjemnou cenu
o 05.03.2011, 20:56 | rcman
Do zahraničí jsem se zatim takhle busem moc nerozjel. Ale po vlastní ose už jsme párkrát někde byli.

Francie je určitě pěknej zážitek. Ale pár známejch co tam takhle jelo přes Studenty apod. Tak bylo trochu sklamání z hotelu. To je asi jak u koho. Když si to všechno pořádně pročteš a zjistíš, tak je to na tobě když do toho půjdeš, nebo zvolíš výlet na vlastní riziko...

Ve Francii jsem nebyl abych ti řekl jak s penězma na výdaje. Ale levný to tam zrovna nebude. A je jasný že když už tam budeě, tak se chceš taky někde kouknout nebo zajít na jídlo atd.

Letecky nebo busem vyjde na peníze opravdu podobně, když si dáš práci z hledánim na netu... Je to na tobě co ti vadí nebo vyhovuje...
o 05.03.2011, 23:23 | Olda
Byl jsem s mojí v listopadu 2010 a paráda :) poznáš dost pěknejch míst. Bus jede v noci, tak se vyspíš a ráno už jsi v paříži. Takže za mě jo.
o 06.03.2011, 08:41 | Sau
hawai : Pokud je vám pod 26 let, tak za vstupy možete spustu ušetřit - občané EU mladší 26 majů vstup do spousty památek zadara. Jejich seznam je třeba tu : [ Link ]

Hotel z toho odkazu je F1, což je čistě na přespání naprosto dostačující volba. Celý den beztak budeš ve městě.

Jinak já bych si to než přes cestovku busem zajistil sám a letecky. S třeba Easyjetem máš letenky z Prahy bez problémů za 15 stovek zpátečka, ubytko na noc v Té F1 kolem 35 E na noc (pro dva). Jízdenka na metro byla při koupi 10 lístku (Carnet) snad za 1.2 Eura/1 kus.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3803 sekund.