Navštíveno 1216x

Budu pořizovat žaluzie do celého bytu, je to panelák, plastový okna. chci něco normálního, nic extra. koukal jsem po netu a všiml si, že je možné si sám zaměřit a objednat na některých e-shopech. máte někdo zkušenosti, nebo co konkrétně vzít, za co raději připlatit..... díky.
žaluzie? vnitřní? z osobní zkušenosti nebrat. Je to tepelnej most jako prase. Pak se sráží na oknech voda a vzniká plíseň. Když žaluzie(rolety) tak jedině předokenní. To má aspoň trochu smysl i z hlediska tepelně-izolačního.

03.03.2011, 11:48 |
rcman Osobně jsem kdysi dávno taky řešil... Po pár neúspěšnejch dotazech u známých. Jsem zajel do Hornbachu. Vzal jsem správně široky, vybral barvu. A doma pak jenom skrátil délku.
Fungujou dodnes. cca6let
Konik:venkovní žaluzie do paneláku?
to snad ne :-)))
TEORETICKY bych ti asi uměl pomoct a asi i za rozum - ale to by sis to musel změřit a já ti je vyrobit a poslat na dobírku po dohodě - a pak by sis je namontil - ale vidim to jako dost složitý .o( - až moc
když jsem tunil .o) jezdil jsem do Lhoty u Příbrami - to jsem tam byl často, tak bych je dovez i namontil - ale to už je dááávno.
škoda že nejsi někde poblíž - to umim za rozum tyhle klasický ISO žalůzky ...
jj koukal jsem taky tady po různejch Bauhausech, Baumaxech, ale všechny maji dost masivní tu horní lištu plastovou, že to moc nelícuje s oknem. asi by se mi zamlouvaly ty IDK.
ty IDK právě umim - jestli chceš, oměř si to a pošli mi rozměry - udělám ti nástřel

04.03.2011, 15:49 |
soda mrkni na www.zaluzie24.eu
ja je od nich mam asi tri tydny a super. udelali me i atipy do kterych se nechtel nikdo z firem v mem okoli pustit (15cm zaluzie do ventilacek) a usetril jsem i nejaky peniz oproti rozpoctum, ktere jsem mel. dodaci doba byla asi tyden, privezli to DPD, platba pri prevzeti. znacka zaluzii isotra