Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak nebýt po ránu naštvaný

o Navštíveno 1356x o
o 03.03.2011, 08:29 | cupra.165
Stačí nezapínat internet
[ Link ]

[ Link ]

nemáte někdo pozitivnější zprávy?

o 03.03.2011, 08:32 | MazliG
[ Link ]

třeba tohle - začíná se opět dařit automobilovému průmyslu - lidé už zase mají na auta .o)
o 03.03.2011, 08:38 | Dexter
ty fetáci zasr... mě nadzvedli dost. ale aspon o 3 míň, jinak doufám že "záchránci" budou OK.
o 03.03.2011, 08:47 | MazliG
je to fakt jak z hororu .o( zrovna se o tom bavíme v práci - těžkej hnuj - chudáci lidi - jedou jim pomoct a čeká je tohle ... vyfetla zasraný
o 03.03.2011, 08:53 | cupra.165
Po teto trase mi jezdi zena s 2 prckama temer kazdy den..hruza pomyslet...jsem primo z Prestic a dle mistnich a vypovedi ridice za nima musel tu fetku budit na krizovatce,protoze usnul na cervene. O par km dal uz to bylo spocitane.
o 03.03.2011, 20:05 | HIGHTOWER
Tak teď ve zprávách říkali, že nebyli HIV pozitive a že to je jen kec, říkal to lékař - nadř. těch zasahujících lékařů a i mluvčí PČR.
Každopádně aspoň si pár lidí uvědomí, jak riikové povolání je záchranář, ať zdravotník, hasič, policista, a že kolik za to berou. Nemusejí to dělat, ale dělají, protože kdyby to fakt raději nedělali, tak tam nikdo není.
o 04.03.2011, 17:09 | Borik2
jj, jako Hightower
včera jsem dělal nehodu, 4 maínci 18-19 let s feldou 2x přes střechu ve vzduchu a pak šup střechou do potoka...kolega je tahal s hasičema z auta, dobitý, zakrvavený... nikdo pak nevěděl, čí je jaká krev a při šetření mi lidé řekli, že to jsou údajně feťáci ...no super
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3461 sekund.