Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > iPad 2 is out :-)

o Navštíveno 1300x o
o 03.03.2011, 08:17 | muSlim

o 03.03.2011, 10:32 | Kamil
včera jsem sledoval uvedení - pěkná hračka
o 03.03.2011, 10:45 | Luke-Jeep
jako at si nismo nadava jak chce a shazuje apple i ostatni... co nemuzou poprit, tak apple dycky nastartuje vlnu jak krava...

- iphone a nasledna vlna dotykacu
- ipad a ted ten šaškec kolem tabletu... kdo po nich predtim štěknul? :-)))

co bude dal? konecne ty velky dotykovy stoly ála Bond misto PC? ;-)
o 03.03.2011, 10:47 | haskyvr6
Luxusní záležitost, asi pošetřím nějaké koruny a půjdu do něj. Alespoň lowendová verze by si občas hodila...
o 03.03.2011, 10:59 | muSlim
Vtipne poznamenal, že spravili predtým magický prístroj za neuveriteľnú cenu. Každý sa im smial za slovo magický a neskôr za cenu. A že "spýtajte sa na cenu našich konkurentov teraz..." :-))))
o 03.03.2011, 11:44 | rcman
Taky jsem to včera sledoval.

To že to uvede sám jobs jsem vůbec nečekal.

Ale výborná prezentace a vše co k tomu patří... Ipad 2 bych vyloženě doma mít nemusel. asi bych to nevyužil. Jak to ale manželka četla že bude i bílý verze, už uvažuje o tom že si pro to poběží...
o 03.03.2011, 12:09 | radek.613
Já čekám, až Apple pustí na trh dotykový "PrdPad", který po dosedu vyšle krz hýždě do mozku 64bitovou informaci o uspokojení z krásného vykonání dokonale tuhé potřeby, aniž by k ní fyzicky došlo. Ta ekologie, ty úspory, ta high-tech :-D :-D :-D To bude taková nirvána, že celé národy budou všude s sebou své osobní prdpody nosit a vykonávat digitalizovanou virtuální potřebu každičkou volnou chvíli, co jen budou moci, zejména jakmile to někdo hackne a vysílané informace obohatí o nastolení pocitu "pošimrání za uchem" nebo o scrollovací nabídku s výběrem materiálu a značky virtuálního papíru, aby byl elektrický impulz do majitelova pozadí vpravdě co nejrealističtější :-D
o 03.03.2011, 14:55 | muSlim
2 radek.613: why so negative? ;-)
o 03.03.2011, 15:22 | radek.613
2 Slim: why not? ;-)
o 03.03.2011, 15:24 | muSlim
2 radek.613: lebo to uberá roky, krásu a afektuje náladu okolia :-)
o 03.03.2011, 17:34 | kuja
Luke-jeep: Uplne nesouhlasim s tim, co si napsal. Dotykovy telefony tu byli davno pred iPhonem, jenom je vyuzivalo podstatne min lidi. To samy s tablety mam doma historicky Compaq Concerto z roku 92,kterej je v podstate muzejni verze tabletu. Jediny, co se Applu neda uprit a cim predbeh konkurenci o 2 generace, je marketing :) V marketingu na ne nema nikdo a to je to, co prodava....

A jak popisujes ty modni vlny, tak to taky neni uplne pravda, jenom Apple zacilil na jinou cilovou skupinu, nez vsichni ostatni :) Pred tim tablety a dotykovy chytry telefony pouzivali lidi, ktery vedeli, proc to maj a jak to vyuzit :) Nemyslim si, ze 50kg blondyna ma iPhone kvuli tomu, ze se s nim pripoji pres ssh na server, pripadne na nejakou podobnou vec :) Ale tohle uz sem silne pritahnul za vlasy :) Ma ho hlavne kvuli image a to opet zapricinil perfektni marketing, kterej rika, ze by jinak bez nej byla uplne out pred svymi kamarady, ktery iPhone uz maji :)

Podotykam, ze proti Applu nic nemam a iMac byl muj oblibenej kus HW :)
o 03.03.2011, 19:49 | Luke-Jeep
precti si to jeste jednou... ja jsem nerekl ze prisli s novinkama! Jen ze odstartovali modni vlnu... ja jsem zacal s dotykacem u P800. Jen apple proste prisel s necim co se konecne dalo pouzivat... stylus byla fakt pruda... no a od te doby se vsichni drzi tohohle smeru.

to samy tablety... kolik se jich prodavalo? a bude prodavat? najednou se vsici muzou prerazitm aby mei to samy :-D (myslim firmy) to je to o cem mluvim... a je to urcite I o marketingu, ne JENOM ;-)
o 03.03.2011, 20:34 | vypuk
Luke-Jeep - Marketing je ku*va mocná věc! Velmi účinný marketing prosadí i kravinu jak mraky.

iPhone, iPad a pak už jsou jenom ty napodobeniny, které se snaží dohnat "user-friendly" řešení od Apple.

A ano, jsem tak trošku "iManiak", mam už třetí iPhone ;)
o 03.03.2011, 20:42 | Proffesor_W
modni vlna - to je presne oznaceni produktu Apple, nic vic, nic min, jen "cool"
o 03.03.2011, 21:19 | rcman
Tak ted teda jako nevim co si o sobě mám myslet???

X let jsem měl pc s Windows. Pak jsem před časem skusil tak trochu risknout a koupil pc od Applu Imac 20". Nikdo koho znám to nikdy neměl a všichni mě jen řekli že je to předraženej krám. Věděl jsem jenom o jednom obchodů kde je ofiko měli. A tak jsem se tam byl párkrát zeptat a nakonec koupil.
Rozhodně už nechci nic jinýho! Neberu to jako stylovou věc, ale věc která mě opravdu funguje tak jak má. A nevyžaduje to po mě žádný přemýšlení a uvažování aby to fungovalo i za týden tak jak má.

Vyzkoušel jsem mobil s Windows mobile a dost mě sklamalo. Řekl jsem si že to asi neni moje vlna abych stim mohl v pohodě fungovat.
Po pár měsíců uvažování přemýšlení. Jsem si konečně pořídil Iphone 4. Bylo to za dotovanou cenu. A už jsem dal za telefon víc než 12000kč. Tak jsem si řekl že to třeba nebude krok vedle jako se Samsung Omnia. Kde jsem byl v podstatě oblblej reklamou.
No, iphona mám cca půl roku. A jestli se u Applu nezmění za rok a půl politika a přemýšlení. Další telefon bude taky Iphone.
Moc jsem neřešil rozlišení displeje apod věci když jsem ho kupoval. Prostě jsem chtěl něco co funguje tak jak má. a ono to opravdu funguje! Je jasný že se najde věc kterou Iphone nezvládne. Ale pro mojí potřebu jsem se stím zatim nesetkal. Všechno co jsem doted od toho telefonu potřeboval tak nebyl problém.

Co se týče marketingu u Applu. Je neuvěřitelný jak ten nenápadnej pán v černym roláku dokáže hejbat světem...

asi nechápu význam "Módní vlna" . hodinky od Stormu jsou taky módní. A ikdyž má sestra už třetí. Nikdy se na ně nemůže spolehnout že ukazují správnej čas. A nebo že se jí nerozpadnou v ruce...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.