Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Switch

o Navštíveno 693x o
o 02.03.2011, 13:34 | StreetFighter
Ahoj,
odchází mi zřejmě v baráku switch, tak jsem nucen jej vyměnit. Hltí celou síť, mám výpadky, nicméně jsem si téměř jist, že je to zrovna jím, jakmile jej odpojím, zbytek sítě naběhne.

Je to už nějakej ten pátek, co jsem byl v oboru, přemýšlím rovnou o malém rozvodu wifi.

Mám tedy dle mého pochopení koupit router s wifi? Tak, abych se na něj mohl připojit bezdrátově ze zahrady?

Díky

o 02.03.2011, 13:37 | clown
a nejde spis doprdele nejaka sitovka zapojena do switche ?? switch znam bud zivej nebo zhaslej .., nic mezitim..
o 02.03.2011, 13:49 | muSlim
Chceš svič alebo rúter? Dve rôzne veci :-) Rúter nedosiahne v lokálnej sieti ani zďaleka tie prenosové rýchlosti, ako svič. Ale to je samozrejme lokálka po metalike. Osobne mám rúter len na WiFi a za ním mám všetko čo potrebuje veľkú šírku prenosového pásma, vo sviči. Rúter to nedával... ale zas nejaký lepší rúter by mohol, to sa ale bavíme o 4k a viac v CZK... imho :-)
o 02.03.2011, 13:56 | StreetFighter
Clown: taky možnost, která mne napadla než jsem to tady postnul :D

V uvedeném Switchi jsou jen 2 PC, nicméně dělá to při jednom, čili je možné, že je KO síťovka, ta se mi tu válí, tak jí vyměnim.

Slim: díky, to jsem nevěděl...čili lepší hodit switch a až do něj wifi router?

Zkusím vyhodit síťovku, když nepomůže, tak sviště a časem poladím tu wifi.

Díky
o 02.03.2011, 14:08 | KFL | Upraveno: 2011-03-02 14:09:02
SF> Ano. Já mám doma gigabitovej switch na pevnej rozvod a k němu píchlej ADSL modem s wifi routerem pro bezdrát. Kopírování po kabelu jede gigabit, směrem na router a z routeru 100 mbit a z routeru na internet 6/0,5 Mbit :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.376 sekund.