Navštíveno 1012x

V horizontu par mesicu (nejspis zari) se chystam prestehovat do PRahy za pritulkou kde tak nejak zakempime. Prace.cz apod sjeta a prijde mi to ze v PRaze je vse pro VŠ :-D Doted delam IT support ve firme s cca 100 lidma. Jsem vucenej Mechanik-elektronik. Nejradeji bych nekde pekne v teplicku. Nebranim se ani dostat se nekam k autum (autosalon, autobazar apod...) Nenapada nekoho neco?
prace.cz jobs.cz apod. jsou většinou o ničem, mají moc namachrovaný požadavky.
Raději bych v klidu prolezl web úřadu práce, tam je to reálné a dle mě tam 100% najdeš min. 10 nabídek, které tvé požadavky budou splňovat - osobní zkušenost.
Normálka zkus prolést různé firmy, které dělají tu práci, kde by ses mohl uplatnit a mrknout na jejich web, zda nehledají někoho.
Přesně jak Highty. Na těhle portálech maj maximalistický požadavky i na "blbou" uklízečku a používaj cool slovník. To ale neznamená, že jim tam nemůžeš poslat CV s jenom částečnejma schopnostma. Maximálně se neozvou.

03.03.2011, 15:50 |
JP Nedávno jsme hledali práci pro kamaráda a taky jsem koukal jak puk, že dneska chtěj VŠ i u vrátnýho na parkovišti (resp. u Entrance Security Managera)... naprostá hovadina, ty zaměstnavatele vůbec nechápu.
zajímavé, dvakrát sehnaná fajn práce přes prace.cz. Přes agenturu. Úspěšnost pozvání na pohovor 30% z odeslaných CV.

03.03.2011, 21:48 |
relax To ja mam zase nej zkusenost s hledanim primo na strankach firem, ale to chce uz asi regionalni znalost a vedet v cem clovek chce delat ...
Velmi originální text inzerátu:
[ Link ] Ne jako ty sračky z generátorů :D