Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nehledá někdo slušný povoz??

o Navštíveno 1348x o
o 01.03.2011, 17:19 | Zdeny60
[ Link ]

Hezká, na pohled, věřím, že i v reálu.
A lemy zatím dobrý:-)

o 01.03.2011, 18:31 | Syrup
me by spis zajimaly zkusenosti s timhle bazarem, protoze se zdaji ze snad jako jedni z mala dokladaji celou historii auta a vypada to ze tam maji samy pekny kusy..
o 01.03.2011, 18:33 | Diner
libi, jen tomu chybi jedna zasadni vec...:-)
o 01.03.2011, 18:37 | Seat Power
taky me tento bazar zajima..nejake zkusenosti?
o 01.03.2011, 18:43 | T0M
V ČR kvalitní autobazar? těžko najdete, každej se snaží jen prodat a vydělat, stačí se podívat na tohodle C-maxe na spolujezdcovi dveře a přečíst si nehavarováno.
[ Link ]

o 01.03.2011, 18:48 | Šestikule
o tomhle bazaru se tady už psalo, je to tak 50 na 50, tehdy šlo tuším taky o Mazdu s deklarovanými X kiláky a v reálu to dle servisních záznamů (tuším dal je sem zdejší člen pracující u Mazdy) bylo X+bambilion km
o 01.03.2011, 18:51 | Šestikule
no a tedy je ten příspěvek [ Link ]

vzhledem k tomu, že to tahá z DE přímo ten bazar, tak mi tento jeden příklad stačil a u nich tedy eee
o 01.03.2011, 18:53 | T0M
ale jako auta tam mají pěkný, jelikož ted hledám rodiný kchár tak se mi zamlouvá tenhle C-max s panoramatickou střechou [ Link ] ale když si ten krásnej text o tom autě přečtu a pak vidím tu cenu, hledám hned nějakou botu:) asi jsem už zkažen :))
o 01.03.2011, 18:54 | walish
co jsem tu tak četl,tak jakýsi Zdeny cosi sháněl:))
o 01.03.2011, 19:19 | Cenda
v Rabštejnskej Lhotě maj někde týpka, co umí vyčistit povozy. Byli jsme tam kdysi omrknout nějaký motorky a ty vypadaly jako nový, skoro nejetý. Co koukám na ty auta, tak je to podobný :-))
o 01.03.2011, 20:22 | Zdeny60
Já jsem od nich kupoval P407SW, osobně v rámci ČR patří tento bazar k těm slušným, jednáním i tím, co nabízejí. Možná jsem měl štěstí, natrefil jsem na auto, co mělo uvedené km, ty byly ověřeny a seděly, tak, jkao servisní historie. Dostal jsem slušnou slevu, auto vyčištěný, opravdu krásný. Byl stříkaný P nárazník, což nepovažuji za "havarované".

Mají tam (resp. tehdá měli) pár lidí na čištění aut.

Jak říkám, je to jistě o štěstí, ale já opravdu nemohu říct křivého slova.

walish: nech toho:-)
o 01.03.2011, 22:35 | cuir | Upraveno: 2011-03-01 22:38:27
jak pise zdeny.
byl sem tam s kamaradem pro mazdu3 2.0. po zhlednuti auta sem byl mile prekvapen a kamarad si mazdu koupil. tez byl delany rozstrik na narazniku, ale chladicovka rozhodne nebyla ani menena a jestli ano tak velmi profesionalne. Auto me nechali prohlednou zvrchu zespodu. je teda pravdou ze v nizke dilne auto nezvednou tak aby se pod nim dalo stat. coz aspon trochu zarucuje ,ze se tam nebudou konat velike opravy. O tom ze by se tam varily auta ze dvou a tak tak to nemuze bejt ani zminka ,protoze tam na to nemaji vybaveni. Zvedakem pocinaje :D
Kamaradovi auto jede jak vino. Skoro nulova koroze na ty leta a na to jak mazdy na tu korozi trpi. vsechno v poradku, manzety a tak . jedine co bylo lehce spatne byl vejfuk, ale deravej nebyl a zatim jeste drzi. kamarad ma auto pul roku a maximalne spokojeny. Spolehlivy vuz.
Za me si myslim ,ze se neda rict kriveho slova.
Se slevou to bylo krapet horsi ,ale to bylo zpusobeno kamaradovym nadsenim. Ke koupi si privezl jiz sjednane povine ruceni..to se pak sleva uhadava tezko :)
Kdyz sem auto kontroloval tak s nicim nemeli problem. vse me nechali v klidu vyzkouset, kazdej cudlik ,kazdej plastik, dokonce sem se dival i pod plasty v kufru , kontroloval brzdy a oblozeni , no cca 2 hodiny sem to auto prolejzal. Celou dobu s nami byl prodavac a velmi slusne s nami komunikoval a kdyz sem potreboval nejakej kousek naradi tak nebyl problem.
libilo se mi tam...tohle je asi bazar kde bych byl ochotnej si koupit auto, kdyz bych nemel jine zdroje :)
No a samozrejme cena byla take velmi prizniva.
kdyz sem se vrhnul v pracovnim odevu pod auto na zvedaku tak me jen upozornl ,ze tam teda lezu na vlastni riziko :D tak sem mu rekl ,ze nejdem debil abych to auto na sebe shodil a bylo vse opet v klidu :)
o 02.03.2011, 10:03 | Vlastah
cuir: to je ta modra 3-jka? taky jsem na ni koukal :-)
o 03.03.2011, 11:03 | cuir
jo je to modra trojka. je fakt pekna...jak sem psal..myslim si ,ze tohle je dobrej utobazar.
o 03.03.2011, 11:07 | fredy
v této spojitosti mě napadla jedna krásná věc :) co kdyby jsme nechali udělat Zdenymu60 nějaké samolemky jak má třeba zdeněk Pohlreich třeba i se škálou hvězdiček a Tdeny60 by mohl při prověřování aut v mazaru na ně lepit samolepky že toto auto doporučuje :D to by byl sakra dobrej Business plán :D
o 03.03.2011, 11:09 | walish
fredy: myslím,že by to vyšlo na stejno,jako teď,protože Zdeny by stejně žádnou nálepku nerozdal:)
o 03.03.2011, 11:10 | muSlim
walish :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.