Navštíveno 1861x

Mam bmw E46 a bohuzel bez CD. Je tam origo panel kazeta s vetsi obrazovkou 4:3. Koupil jsem si teda FM modulator, jenze to je nehorazna kvlita zvuku, uz z toho zacinam silhat a posloucham zas jen radio, ale to uz se neda, hlavne kdyz se jede kousek dal.
Nasel jsem jeste neco takoveho:
[ Link ] Ma nekdo zkusenost??
Chci to ted vyresit nejak rychle a levne. Za par mesicu tam dam jiny 2DIN player :)
Něco podobného existuje i s 3,5mm konektorem a pak to pichneš do čehokoliv. Za svých mladých let sem si tohle vyráběl sám,vykuchal sem starou kazetu, naoperoval sem tam hlavu z kazeťáku a nastavil, aby to šlo na hlavu autorádia a ono to fungovalo:)
To jsem zapomel uvest, ze kazeta s drtakem ven nefunguje!(( Musi tam byt kazeta s paskou jinak prehravac hned haze error. Tak ze tento zpusob taky nefunguje.
Já jsem do E46 před Vánoci zkoušel xCarlink, který měl fungovat jako changer a číst USB / MP3, bohužel se to nepodařilo, modul s rádiem vůbec nekomunikoval a poslal jsem ho zpět, vrátili mi peníze. Mám rádio Business CD / Harman-Kardon.
Tady ty veskery krabicky jako je Xcarlink se pripojuji misto nebo s changrem, ale ten bohuzel nemam. Mam v kufru jen mechaniku GPS, mozna je v ni i radio a zesilovac, pac kdyz jsem vyndal modul s tou kazetou a obrazovkou, tak radio normalne hralo dal :) a šla ovladat akorat hlasitost na volante.
No a nechceš se té malé navi zbavit už ted'? :) Že bych měl zájem. Jinak jde se napojit přímo do rádia, tak že si uděláš vývod přímo na jack a třeba do mp3ky,telefonu a hudbu pouštíš přímo od tama. Návodů je na to plno. Sice nevím jak zrovna u té navi, ale na kazetové a cd rádio to jde. Případně jestli máš v menu aux, což by jsi u navi mít měl, budeš mít ze zadu výstup a na ten si uděláš konektor a zase vyvedeš třeba do jacka.. Možností je plno. Taky jsem nad tím laboroval.
já zkoušel taky xcarlink, a fungoval obstojně...jen je na hovno dodržovat strukturu adresářů