Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Motorek do AKU z USA

o Navštíveno 709x o
o 27.02.2011, 21:46 | Tea
Shořel mi motorek v akučce Makita 6280D. Zkusím poptat v CZ Makitě, ale zřejmě bude za nesmysl. Google našel tento typ Makita 629819-4 DC MOTOR a že se dá koupit ve spoustě shopů za cenu cca 16 baků + pošta. Dokázal by mi to někdo koupit a dostat poštou do CZ, samozřejmě cenu + poštovný + na pivko bych poslal předem na účet. Moc by mi to pomohlo.

Díky všem

o 28.02.2011, 07:37 | Zdeny60
Zkus modelůářské púrodejny - téměř na 100% tam bude řada motorů 400 - 500 - 600 - 700 a podobných derivátů za pár kaček. Tohle nikod nedělá, ale nakupuje v Číně a u nás toho mají v sortimentu tuny. Jistě něco najdeš. Ideál by bylo hodit fotku a poptat, event. mrknu na google, jestli to vyhodí obrázek.
o 28.02.2011, 07:41 | Zdeny60
Tak tady je obrázek - je to obyčejná modelářská "plechovka" tedy motor se železným statorem řady asi 600:

[ Link ]

Vem to do nejbližší modelářské prodejny a máš vyřešeno, jen zkrátíš křídelku a nalisuješ pastorek. Bratzru cena kolem 100-200 podle typu. A pokdu jsi z Prahy, tak ve Gbelích je modelbazar a tam seženeš jetý za pár kaček.
o 28.02.2011, 08:58 | Tea
Díky všem, nakonec jej mají přímo v Makitě za 3 stovky, což je super, počítal jsem spíš s desetinásobkem ceny.
o 28.02.2011, 09:50 | Zdeny60
No vidíš, ti říkám, pár korun:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3287 sekund.