Navštíveno 6812x

Ahoj, řešim problém s tim jak vyřešit dveře na schody ? Kvůly kočce potřebuju oddělit prostor,akorát je to dost specifický rozpoložení a nevim jak vymyslet nějaký dveře nebo zavírání aby to bylo jednoduchý a pohodlný, do teď sme to přiklápěly těma dřevotřískovejma deskama,ale je poškrábaná podlaha a je to těžký..
Někdo nějakej nápad jak nebo z čeho udělat poklop nebo dveře který půjdou snadno zavřít nebo sundat ? díky za rady

27.02.2011, 18:28 |
rcman A náký šoupačky stoho místa kde máš vidět ty dřevotřísky by nešlo udělat?
Nebo jsem nedávno koukal na nákej pořad o bydlení a přestavbách. Byla ta podobná stavba jako tvoje. Ale nevim jak a kolik místa máš ještě nahoru. Tak tam měli takovou celkem vkusnou roleta.
Myslim že tam byla právě pro nákou kočku nebo psa.
[ Link ] měli zme neco podobnýho na činžáku a stáli kolem litru , mysím z obi nebo nečeho takovýho
roleta mě taky napadla,koukal sem v obi a viděl jsem jenom plátěný rolety na okna, nějakou pevnou sem neviděl, ta by tam šla přidělat na strop a stahovala by se až ke schodům.
Jinak šoupačky nevim jak tam udělat aby se zakryl celej ten otvor
Žaluzie do oken. Mám to tak v šatně a pohoda.
Jen doplním že Zdeny asi myslí venkovní žaluzie.
Ne ne, myslím vodorovné hliníkové lamely na vnitřní zastínění. Pokud najdu fotku, dám sem, a nebo udělám.
zdeny: pokud hodis fotku a popr kde se daj sehnat budu rad. Dělají se i ve specifických rozměrech ? Šli by dát na strop a stáhnout dolu ke schodům,jen jde o cenu a zda se dají vyrobit na míru.

28.02.2011, 09:36 |
hanx jestli se tudy prochází často, tak bych to taky viděl spíš na shrnovačky, vytahovat žaluzie pokaždý když chci projít, nevim nevim...
Takto to mám v chodbě (šatna a botník). Nad schody by to šlo také.

no to jsou ale klasicke žaluzie,myslel jsem že máš nějaké plastové (lamelové). tohle kočka překoná za pár vteřin :( Potřebuju něco tvrdhýho,co tu díru zakreje a kočky tím neprojdou.
Ty woe, ty máš snad tygra?? Tchýně má 9 kočeka všechny jsou zdechlé jaiko veš, natož aby tohle nějak překonávaly:-) Jinak pokud jde o normální kočku domácí, tak mi není jasné, jak by to překonala. Musí být samosebou spušztěná až na zem (ta žaluzie) akdyž je takto otočená, tak neproleze, to mi věř. A že by to nadzvedla, tak to ani omylem, váží to pár kilo. Jediné, že to možná poškrábe.

28.02.2011, 12:14 |
JP Zdeny, tys asi nikdy kočku neměl, žejo?:DD Ta se dostane i přes protiatomovej kryt když si usmyslí, že tam zrovna potřebuje. Tyhle žaluzie od pohledu fakt nejsou soupeř:D. Ani nemluvim o tom, kdyby úplně nahoru sedla velká moucha a ta kočka si toho zrovna všimla, to by tam zbyly jenom ty šňůrky:D
naše kočka se prodrápala přes sádrokarton za kterým bylo krmivo... od té doby máme venkovní kočky
Ovly_One → tak to jsi mě pobavil :D :D
Only_One - asi by to chtělo je taky občas nakrmit:-D
Tak si kup psa, ten se dá vycvičit:-)

28.02.2011, 14:31 |
Bucci tak dveře s kloubem (jako to je ve vlaku (s částí podlahy)
Přitelkyně má doma kočku co už donesla 2 krát zadáveného zajíce nějaké ptáky atd..takže chápu co řešíš..
A co rolety co jsou něco jako žaluzie akorát se to odhrnuje do boku??Je to vcelku pevnej matroš..Máme je doma a vcelku spokojenost..
A co třeba ty jliníkové lamelové rolety? Dělají se nábytkové (v tom ALU provedení jsou poměrně drahé ale!) v různých rozměrech. Nebo třeba přizpůsobit okenní
[ Link ] . To by snad kočka, když to máty okrajové lišty neměla překonat ne?

01.03.2011, 14:47 |
pajp Levně a kvalitně. vyhodit kočku.
kdyz sem videl fotku, tak me hend napadly dvere co jsou na vagonech ve vlaku :)))

01.03.2011, 15:58 |
Shr3k Namontoval bych klasické shrnovačky na magnet.